Survivor: «Ήταν ιντριγκαδόροι, μπλέκονταν σε κλίκες! Δεν ήταν καλά παιδιά»

Survivor

Ποιος έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση;

Στη Νάνσυ Φαφούτη και το περιοδικό Down Town έδωσαν συνέντευξη οι Droulias Brothers, Ηλίας και Κωνσταντίνος, οι οποίοι απάντησαν και για το Survivor.

[dfp_ads id=236982]

Στο Survivor είδαμε παίκτες που έγιναν πολύ αντιπαθητικοί. Σας τρομάζει η υπερέκθεση;

Η.: Αυτοί ήταν ιντριγκαδόροι που μπλέκονταν σε κλίκες και δεν ήταν καθαροί στη ζωή τους. Δεν ήταν καλά παιδιά. Χωρίς να εννοώ ότι είναι αλήτες ή κλέφτες. Απλώς ο χαρακτήρας τους δεν ήταν καλός και στη ζωή τους.

Κ.: Και αυτό έβγαλαν στο Survivor.

Λένε ότι είστε οι αδερφές Αϊνατζιόγλου του Survival.

Κ.: Αλήθεια; Τέτοια λένε; Η διαφορά μας είναι ότι εμείς είμαστε άντρες και δεν είμαστε αδερφές, αλλά αδέρφια. Αλλά η ουσιαστική διαφορά μας είναι ότι έχουμε να δείξουμε κάτι μέσα στο παιχνίδι. Τραγουδάμε, είμαστε μουσικοί και έχουμε μια καλλιτεχνική υπόσταση. Ο λόγος που μπαίνουμε στο παιχνίδι είναι για να δείξουμε στον κόσμο τη δουλειά που κάνουμε. Πιστεύω ότι έχουμε ανέβει level και έχουμε κάνει τον κόσμο να έρθει κοντά στην κρητική μουσική. Έχουμε κάνει κόσμο να την αγαπήσει εκσυχρονίζοντάς την. Την έχουμε κάνει λίγο μοντέρνα κι ας μας έχουν κατακρίνει γι’ αυτό.

Τσακώνεστε καθόλου;

Κ.: Κάθε μέρα. Παλιά παίζαμε και ξύλο, ενώ έχει τύχει και να τσακωθούμε πάνω στην πίστα με τα μάτια. Απλώς δεν τσακωνόμαστε με μίσος. Άμα περάσουν 20 λεπτά συνήθως τα βρίσκουμε.

Η.: Αν τσακωθούμε μπορεί να μας ακούσουν μέχρι και στην Κρήτη. Οι λόγοι που μπορεί να τσακωθούμε είναι γιατί κοιμάσαι εσύ αριστερά κι εγώ δεξιά. Ή γιατί με ακουμπάει το πόδι σου την ώρα που κοιμάμαι.

Droulias Brothers