Survivor: «Εγώ δεν συμμετείχα στην ανταλλαγή προϊόντων για φαγητό»

Survivor

«Διαπίστωσα πως η πείνα είναι ένα από τα δυσκολότερα στοιχεία του Survivor. Έπρεπε να κάνουμε τα πάντα προκειμένου να επιβιώσουμε».

Με κύριο σκεπτικό την ομαδικότητα, αλλά και την αδρεναλίνη που έβλεπε στα αγωνίσματα των ξένων Survivor, ο Ορέστης Τσανγκ αποφάσισε να λάβει μέρος στο συγκεκριμένο ριάλιτι επιβίωσης. «Ήταν μια μέρα μετά την Πρωτοχρονιά του 2017, όταν γύρισα στο σπίτι μου και είδα στο ΣΚΑΪ το τρέιλερ για το Survivor. Ήταν ένα παιδικό μου όνειρο να συμμετάσχω και έπειτα από παρότρυνση της μικρής που αδελφής, της Μαρίας, συμπλήρωσα ηλεκτρονικά το έντυπο συμμετοχής. Ύστερα από λίγες μέρες, η εταιρεία παραγωγής επικοινώνησε μαζί μου και πήγα στο πρώτο casting» περιγράφει στο People και τον Μαρίνο Βυθούλκα.

Η πείνα είναι ένα από τα δυσκολότερα στοιχεία του Survivor

Δεδομένου πως είναι ένας νέος και αεικίνητος επιχειρηματίας που ξεκινά να δραστηριοποιείται στις εξαγωγές ελληνικών αγροτικών προϊόντων στην Κίνα, όπως ελαιόλαδο και μέλι, εύκολα αναρωτιέται κανείς αν πήρε εύκολα την απόφαση να αφήσει για λίγο τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ώστε να ζήσει την εμπειρία του Survivor στον Άγιο Δομίνικο. «Ακόμα κι αν υπήρχε κάποιος ανασταλτικός παράγοντας, η θέλησή μου να ζήσω τη συγκεκριμένη εμπειρία με ώθησε να ξεπεράσω το οποιοδήποτε εμπόδιο και να δομήσω το πρόγραμμά μου με έναν τρόπο ώστε να μπορέσω να λείψω» εξηγεί.

Από την άλλη, οι γονείς του ήταν σύμμαχοι στην επιλογή του Ορέστη, οπότε όλα λειτούργησαν υπέρ του. «Η οικογένειά μου πάντα με στηρίζει σε κάθε επιλογή και σε κάθε νέα μου κίνηση» προσθέτει. Μπαίνοντας πλέον μέσα στο Survivor και όντας στην ομάδα των Μαχητών για 89 ημέρες, κάνει το δικό του απολογισμό. «Διαπίστωσα πως η πείνα είναι ένα από τα δυσκολότερα στοιχεία του Survivor. Έπρεπε να κάνουμε τα πάντα προκειμένου να επιβιώσουμε. Βέβαια, οφείλω να σου πω ότι στις ελάχιστες φορές που έγινε ανταλλαγή προϊόντων για φαγητό, κάτι που ήταν εκτός των κανονισμών, εγώ δεν συμμετείχα. Ουσιαστικά, η «παράνομη» ποσότητα τροφής ήταν ελάχιστη για την ομάδα μας, με αποτέλεσμα να ξεγελάμε περισσότερο το μυαλό μας και όχι το στομάχι» εξομολογείται.

Ορέστης Τσανγκ

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί σήμερα, μαζί με το Πρώτο Θέμα.