Survivor: Αποκάλυψη για τον Μάριο Ιωαννίδη! «Προσπάθησε να βγάλει κάποιον χαρακτήρα…»

Survivor

«Αυτό είναι ένα συμπέρασμα που έχω βγάλει έχοντας περάσει πολλές στιγμές στην παραλία συζητώντας, τις οποίες δεν έχετε δει».

Για τον Μάριο Ιωαννίδη μίλησε μεταξύ άλλων ο Πάνος Αργιανίδης, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “Mytv” και την Μαίρη Καράμπελα. Όπως τόνισε, ο Κύπριος παίκτης θέλησε να βγάλει έναν άλλον χαρακτήρα προς τα έξω, ωστόσο, ο μάνατζερ ράγκμπι του είπε να μην το κάνει γιατί “δεν είχε ανάγκη να φανεί τόσο πολύ”.

[dfp_ads id=236982]

Έχεις δηλώσει ότι στήριζες τον Μάριο για νικητή. Το έκανες επειδή είναι φίλος σου ή έβλεπες κάτι διαφορετικό στον Ντάνο από αυτό που έβλεπε ο κόσμος;

Γενικώς, υποστήριζα τον Ορέστη, τον Κωνσταντίνο και τον Μάριο. Ήξερα ότι θα φτάσει ο Μάριος στον τελικό και γι’ αυτό τον υποστήριζα και τον στήριξα, καθώς ήταν ένας παίκτης ο οποίος ήταν πολύ αγαπητός στο κοινό και κέρδιζε στην αρχή τα αγωνίσματα χωρίς να έχει βγάλει κάποια έντονη προσωπικότητα. Στη συνέχεια προσπάθησε να βγάλει κάποιον χαρακτήρα, τον οποίο του πρότεινα να μην τον βγάλει, γιατί δεν είχε ανάγκη να φανεί τόσο πολύ. Πιστεύω ότι ήξερε και ο Μάριος ότι δεν θα είναι ο νικητής. Αυτό είναι ένα συμπέρασμα που έχω βγάλει έχοντας περάσει πολλές στιγμές στην παραλία συζητώντας, τις οποίες δεν έχετε δει.

Αργιανίδης κατά Σπαλιάρα: «Δεν έπρεπε να με σχολιάσει γιατί…»

Πάνος Αργιανίδης