Survivor: Αποχωρεί η Όλγα Φαρμάκη;

Survivor

Τι τρέχει με την παίκτρια του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ;

Εδώ και μερικές ημέρες η Όλγα Φαρμάκη δεν είναι αυτή που ξέραμε. Στα πλάνα του Survivor δείχνει θλιμμένη, αποσύρεται από την παραλία και επιλέγει να μείνει μόνη της. Δεν τη συντροφεύουν ούτε καν οι κοπέλες της ομάδας της. Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος το παρατήρησε και είπε on camera: «Η Όλγα δεν είναι καλά…». Το ίδιο και η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία αν και προσπάθησε να την προσεγγίσει δεν τα κατάφερε. Μάλιστα, στο τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο η ίδια παραδέχεται ότι είναι προβληματισμένη…

[dfp_ads id=236982]

Επιστήθια φίλη της Όλγας μίλησε στο Thema People και την Αφροδίτη Γραμμέλη και αποκάλυψε πως τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της βλέπουν ότι η Όλγα Φαρμάκη είναι πολύ πιεσμένη: «Φαίνεται ξεκάθαρα πλέον. Η Όλγα είναι χάλια, δεν αντέχει. Είναι άνθρωπος που αν πει κάτι, δεν της αλλάζεις γνώμη με τίποτα. Αν κάτι την κρατάει μέσα είναι ότι δεν θέλει να κάνει κακό στην παραγωγή. Μίλησα και με την αδελφή της τη Γωγώ και το βλέπει κι εκείνη πλέον. Την κρατά η παραγωγή η οποία προσπαθεί να την ηρεμήσει ψυχολογικά και να την πείσει να μην αποχωρήσει. Όμως νιώθω ότι αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ. Η Όλγα θέλει να γυρίσει. Και πιστεύω ότι θέλει να επιστρέψει στην οικογένειά της και στον σύντροφό της. Επίσης θέλει να επιστρέψει και στη δουλειά της η οποία τον τελευταίο καιρό πήγαινε πολύ καλά. Θα δούμε, αν και πιστεύω ότι πλέον είναι ζήτημα ημερών…».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Όλγα Φαρμάκη για μία ακόμη φορά ενημέρωσε την παραγωγή ότι θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Δεν είναι η πρώτη φορά. Έχει ήδη απομακρυνθεί κάποιες μέρες, αλλά έχουν καταφέρει να την πείσουν να επιστρέψει. Όμως αυτή τη φορά, όπως επιβεβαιώνουν άνθρωποι που είναι στην παραγωγή του Survivor, είναι απίθανο να την μεταπείσουν. Στο αποψινό επεισόδιο ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει την αποχώρηση της Όλγας, όπως γράφει η εφημερίδα.

Διαβάστε όλα τα νέα από το Survivor εδώ…