«Στο Survivor οπισθοχώρησα στο αγωνιστικό κομμάτι… Αισθανόμουν για τον Γιώργο Αγγελόπουλο…»

Survivor

"Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω..."

Ένα μήνα μετά την ολοκλήρωση του Survivor, η Ελένη Δάρρα απαντά στις ερωτήσεις της Μαίρης Καράμπελα στο MYtv…

Ποια ήταν η δυσκολότερη στιγμή στο Survivor; Είχα πολλές δύσκολες στιγμές. Ωστόσο, η δυσκολότερη ήταν όταν εμφανίστηκε αλλεργία λόγω τσιμπημάτων και έπρεπε να κάνω κάποιες ενέσεις, οι οποίες με πήγαν πίσω και αγωνιστικά και σωματικά.

Θα ξαναπήγαινες στο Survivor; Θα ξαναπήγαινα και θα φρόντιζα να μην κάνω τα ίδια λάθη.

Τι λάθη έκανες; Θεωρώ ότι οπισθοχώρησα λίγο στο αγωνιστικό κομμάτι και ότι ο κόσμος δεν μπόρεσε να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για το τι μπορούσα να κάνω. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα μπορούσα να ήμουν λίγο πιο εγωίστρια, σαν κάποιους συμπαίκτες μου οι οποίοι δεν κοιτούσαν το καλό της ομάδας αλλά να κρατήσουν τη θέση τους.

[dfp_ads id=236982]

Ήταν πολλά τα άτομα που ενεργούσαν έτσι; Όχι, και δεν γίνονταν απαραίτητα με κακία ή επιτηδευμένα, απλά όλοι οι άνθρωποι, όταν βρίσκονται σε μια ομάδα, ψάχνουν τη θέση τους. Εγώ δεν διεκδίκησα τόσο τη δική μου. Δεν έχει να κάνει με συμπεριφορές συμπαικτών μου, αλλά με τη δική μου διαχείριση.

Τρώγατε πριν από τα αγωνίσματα; Πριν από κάποια αγωνίσματα τρώγαμε ένα μπανανάκι, μια φλούδα ανανά και πίναμε έναν χυμό. Όταν δεν είχαμε αγώνισμα μπορεί να μέναμε και τελείως νηστικοί, μόνο με καρύδα.

Ήσουν από τους Μαχητές που υποστήριξαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Τελικά, ήταν λάθος σας να τον διώξετε από την ομάδα; Η απόφαση της ομάδας μου με έβρισκε αντίθετη. Δεν ήξερα αν ο Γιώργος θα είναι ο νικητής, αλλά αισθανόμουν ότι θα έφτανε στον τελικό. Το διέκρινα από το πρώτο αγώνισμα, γιατί είδα τη μαχητικότητά του. Πιστεύω ότι η απουσία του στοίχισε στην ομάδα μας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι υπόλοιποι παίκτες δεν ήταν ικανοί.

Έχει ακουστεί ότι υπήρξαν φλερτ μεταξύ κάποιων παικτών… Αυτό είχε βγει από μία δική μου δήλωση. Κάποιοι είχαν αναπτύξει μια οικειότητα μεταξύ τους ξένη για τα δικά μου δεδομένα και εκεί έγινε όλη η παρεξήγηση. Ήταν μια φιλική σχέση και τίποτα άλλο.

Ελένη Δάρρα