Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η συμπαράσταση στην Σίσσυ Χρηστίδου και η εξομολόγηση για τις δικές της δύσκολες στιγμές

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για τις αποβολές που είχε πριν καταφέρει να σφίξει στα χέρια της τις κόρες της.

[dfp_ads id=236982]

Χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης δέχτηκαν η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης, οι οποίοι ανακοίνωσαν μέσω του instagram ότι έχασαν το μωρό που περίμεναν. Η Σίσσυ Χρηστίδου είχε αποκαλύψει τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της, ενώ σε λίγες ημέρες θα έμπαινε στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Αναφέροντας το γεγονός της αποβολής της στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στις δικές της δύσκολες στιγμές…

«Σε αυτές τις περιπτώσεις όταν χάνεις ένα παιδάκι δεν είναι εύκολο, ούτε να πεις λόγια αγάπης και συμπαράστασης γιατί δεν είναι ικανά να γιατρέψουν τις πληγές. Το μόνο θετικό στην όλη ιστορία είναι ότι η Σίσσυ και ο Θοδωρής έχουν ήδη δύο πολύ γερά αγοράκια. Καλή δύναμη, η ζωή συνεχίζεται και σου σου λέω τουλάχιστον… Εγώ όταν είχα χάσει δύο μωρά και δεν είχα μωράκι, τώρα το θυμάμαι και λέω εντάξει πέρασα αυτές τις δυσκολίες αλλά έχω τις κόρες μου. Θέλω να πω ότι είναι σκληρό για μια γυναίκα που τελικά έχει μείνει χωρίς παιδάκι.»