Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλά για τη δύσκολη περίοδο που απέβαλε δύο φορές!

Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Πήγα σε 3 διαφορετικούς γιατρούς, στενοχωρήθηκα, έκλαψα»

Συνέντευξη στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα παραχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή που μίλησε μεταξύ άλλων για τις δύο αποβολές που είχε στο παρελθόν, αλλά και για την απόλυτη στήριξη του συζύγου της, Θέμη Σοφού, με τον οποίο απέκτησαν δύο υπέροχα παιδιά.

stamatina

«Στις δυσκολίες, όσο δυνατός κι αν είσαι, μοιραία υπάρχουν στιγμές που θα απογοητευτείς, θα στενοχωρηθείς και θα αισθανθείς ένα τεράστιο βάρος. Το θέμα είναι αυτό το διάστημα να μην κρατήσει πολύ και να μην αφήσεις αυτό το αρνητικό συναίσθημα να σε πλακώσει μέχρι τελικής πτώσης. Στις αποβολές μου αγχώθηκα, στενοχωρήθηκα και έκλαψα. Μάλιστα, πήγα σε δυο τρεις διαφορετικούς γιατρούς, φοβούμενη πως μπορεί να έχω κάποιο οργανικό πρόβλημα. Όταν, όμως, κατάλαβα πως δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο, ανασκουμπώθηκα και με θετική ενέργεια ηρέμησα και τελικά αποκτήσαμε τα παιδιά μας. Για να είμαι ειλικρινής, τώρα που έχω τις κόρες μου, έχω ξεχάσει εκείνη την περίοδο και τη θυμάμαι μόνο όταν το συζητάω με άλλες γυναίκες που περνούν το ίδιο. Ακόμα και στο δρόμο με έχει σταματήσει μια κοπέλα για να μου πει τη δική της εμπειρία. Από τη μεριά μου, προσπαθώ πάντα να ενισχύω την ψυχολογία τους.

Η σχέση μας δεν κλονίστηκε, καθώς εκεί φαίνεται η κατανόηση ενός συντρόφου, που θα κάνει πίσω σε μερικά πράγματα, θα λειτουργήσει πυροσβεστικά και θα αγκαλιάσει τους φόβους σου. Οι μικρές τον κάνουν ό,τι θέλουν, γιατί τους έχει τρελή αδυναμία. Είναι τρυφερός και γλυκός πατέρας. Επιπλέον, είναι από τους μπαμπάδες που έχει ξενυχτήσει όταν οι μικρές ήταν άρρωστες και συμμετείχε πάντα ενεργά στο μεγάλωμά τους».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.