Στα μαύρα ο Γιάννης Σπαλιάρας! Επέστρεψε στην εκπομπή μετά την απώλεια του πατέρα του

Γιάννης Σπαλιάρας

Η γκάφα του καλεσμένου της εκπομπής! Δεν ήξερε για τις δύσκολες ώρες του Γιάννη Σπαλιάρα και...

«Και φυσικά το αγόρι μας είναι εδώ, το αγόρι μου το όμορφο. Είμαστε μαζί σου, σε αγαπάμε και πάμε στην επόμενη μέρα.» είπε η Χριστίνα Λαμπίρη καλωσορίζοντας στην εκπομπή La Biri Biri τον συνεργάτη της Γιάννη Σπαλιάρα, μετά από απουσία λίγων ημερών λόγω της απώλειας του πατέρα του

[dfp_ads id=236982]

«Καλημέρα κι από εμένα» είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή φορώντας μαύρα.

«Είμαστε στο γραφείο 15 λεπτά πριν την εκπομπή και χτυπά το τηλέφωνο είναι ο Σαρρής και μας λέει, «παιδιά έρχεται ο Γιάννης». Το μάθαμε 20 λεπτά πριν ξεκινήσει η εκπομπή» ανέφερε ο Παναγιώτης Κουνιάκης για το ξαφνικό της επιστροφής του.

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Λαμπίρη για τις δύσκολες στιγμές του Γιάννη Σπαλιάρα

Ωστόσο, ο Αλκίνοος Μπουνιάς ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή φαίνεται πως δεν γνώριζε για τις δύσκολες ώρες που πέρασε ο Γιάννης Σπαλιάρας με αποτέλεσμα να σχολιάσει χιουμοριστικά το γεγονός δημιουργώντας αμηχανία: «Ο Γιάννης δεν έρχεται τακτικά, είναι guest;»

«Πέρασε πολύ δύσκολα την προηγούμενη εβδομάδα» ανέφερε ο Χριστίνα Λαμπίρη και ο Γιάννης Σπαλιάρας πρόσθεσε: «Θα σου τα πω μετά»

«Πολύ δύσκολη η προηγούμενη εβδομάδα και δεν ήταν μαζί μας για 3 -4 ημέρες. Μας έλειψες Γιάννη μου, πάρα πολύ» πρόσθεσε στη συνέχεια η Χριστίνα Λαμπίρη, ενώ ο Γιάννης Σπαλιάρας ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές του: «Να σας ευχαριστήσω παιδιά για τη στήριξη και όλους τους φίλους και συγγενείς από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Και όλους για τα άπειρα μηνύματα. Να είστε καλά, ευχαριστώ».

«Σε αγαπάει ο κόσμος πολύ. Και χτες με ρωτούσαν «που είναι ο Γιάννης;» γιατί είναι ένα κομμάτι δικό σου κι εσύ πρέπει να το διαχειριστείς όπως εσύ νομίζεις, εμείς δεν είπαμε ούτε λεπτομέρειες, ούτε κάναμε μεγάλες αναφορές, εσύ το χειρίζεσαι όπως νομίζεις» ξεκαθάρισε η Χριστίνα Λαμπίρη.