Σολωμού: Δεν έχουν συνείδηση οι πανελίστες

«Δεν θεωρώ ότι έχουν συνείδηση όλοι αυτοί οι πανελίστες στα μεσημεριανάδικα που μας βρίζουν. Εγώ κάθομαι και περιμένω πότε θα τους γυρίσει η κακία.» λέει -μεταξύ άλλων- στο Down Town, η Μαρία Σολωμού.

Διαβάστε το συγκεκριμένο απόσπασμα:

Θεωρείς αναξιοπρεπές το επάγγελμα των παπαράτσι;

Δεν θεωρώ αναξιοπρεπές κανένα επάγγελμα, από τη στιγμή που αυτός που το κάνει έχει τη συνείδησή του καθαρή και κοιμάται καλά το βράδυ.

Κι αν κάποιος δεν έχει συνείδηση;

Τότε μιλάμε για έναν κακό άνθρωπο. Κι αυτό θα του γυρίσει. Πιστεύω πάρα πολύ στην κακή ενέργεια και πως ότι κάνεις γυρίζει επάνω σου. Σε αυτή τη λογική, δεν θεωρώ ότι έχουν συνείδηση όλοι αυτοί οι πανελίστες στα μεσημεριανάδικα που μας βρίζουν. Δεν θα με πείραζε αν έλεγαν ότι η Μαρία χτες το βράδυ πήδηξε από το μπαλκόνι της και έκανε τραμπολίνο στα σχοινιά της μπουγάδας της από κάτω. Εκεί θα γέλαγα αντιμετωπίζοντάς το σαν επιστημονική φαντασία. Με ενοχλεί όταν παίρνουν τη μισή αλήθεια και την παραποιούν. Αυτό δεν καθιστά το επάγγελμά τους αναξιοπρεπές, αλλά τους ίδιους αναξιοπρεπείς που χειρίζονται την ιδιότητά τους με αυτό τον τρόπο. Κάποιοι άνθρωποι μπορεί όντως να είναι από τη φύση τους πάρα πολύ κακοί. Εγώ κάθομαι και περιμένω πότε θα τους γυρίσει η κακία. Γιατί θα το ευχαριστηθώ όταν τους γυρίσει. Εκεί γίνομαι εγώ πολύ κακιά. Κι έχω κάθε δικαίωμα μετά το θάψιμο που έχω φάει.