Σοκάρει γνωστός τραγουδιστής: «Την χτύπησα κι άρχισε να φτύνει αίμα στο πρόσωπό μου»

Μαριώ

«Προσπάθησε να αρπάξει το κινητό μου και δεν της το έδινα γιατί θα το πέταγε από το παράθυρο».

Ο Chris Brown, στο νέο του ντοκιμαντέρ με τίτλο “Welcome to my life” μιλάει για τη νύχτα που χτύπησε άσχημα την Rihanna.

[dfp_ads id=236982]

«Άρχισε να φωνάζει, πέταξε το τηλέφωνο. “Σε μισώ!”, έλεγε… Άρχισε να με χτυπά. Θυμάμαι ότι προσπάθησε να με κλωτσήσει. Αλλά τότε τη χτύπησα με γροθιά. Σκίστηκε το χείλος της. Όταν το είδα σοκαρίστηκα. Άρχισε να φτύνει αίμα στο πρόσωπό μου. Ήταν κανονική πάλη στο αυτοκίνητο. Προσπάθησε να αρπάξει το κινητό μου και δεν της το έδινα γιατί θα το πέταγε από το παράθυρο. Πήρε τα κλειδιά από το αυτοκίνητο και έκανε ψέματα ότι τα πέταξε έξω από το παράθυρο. Βγήκα και άρχισα να ψάχνω τα κλειδιά. Κάποιος φώναξε και του είπε “βοήθεια, προσπαθεί να με σκοτώσει!”.

Μετά από αυτό, δοκίμασα τα πάντα. Δεν την ένοιαζε. Απλά δεν μπορούσε να με εμπιστευτεί. Από εκεί και πέρα άρχισαν οι καβγάδες και η λεκτική βία. Και από τις δύο πλευρές… Και αυτό είναι η πρώτη φορά που το λέω. Ακόμα αγαπώ τη Rihanna! Αλλά, θα είμαι ειλικρινής: μαλώναμε και θα με χτυπούσε, θα τη χτυπούσα. Ποτέ δεν ήταν καλά», είπε μεταξύ άλλων ο Chris Brown.

https://www.youtube.com/watch?v=QKkbZU-UkvE