Η Σάσα Σταμάτη ρώτησε τον Κωστή Χατζηδάκη για τα χαμένα του μαλλιά!

Κωστής Χατζηδάκης

«Καλώ όλους τους φαλακρούς να είναι θαρραλέοι, να μην το βάζουν κάτω και να προχωρήσουμε μπροστά σαν να έχουμε όλα τα μαλλιά μας»!

Μπορεί στη Βουλή και στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις να τον έχουμε συνηθίσει να μιλάει μόνο για πολιτική και να διαφυλάσσει την προσωπική του ζωή, όμως ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, όταν συνάντησε την Σάσα Σταμάτη στην εφημερίδα Παραπολιτικά απάντησε σε όλες τις …ιδιαίτερες ερωτήσεις.

[dfp_ads id=236982]

Δεν ξέρω ποια είναι η ηλικία σας. Α, η ηλικία μου… 51!

Γαμπρός, εκκλησία, γάμος; Αν είναι να συμβεί οτιδήποτε, θα το μάθετε με τη σειρά σας.

Αισθάνομαι ότι φοβάστε τη δέσμευση. Όχι, δεν μιλώ πάρα πολύ για τον εαυτό μου, διότι αυτό είναι το στυλ μου. Έτσι έχω μάθει να προχωρώ στη ζωή μου. Και στις παρέες μου δεν είμαι πολύ ανοιχτός. Ούτε και προσπαθώ να μάθω για την προσωπική ζωή των άλλων, διότι έτσι γεννήθηκα και έτσι έχω προχωρήσει. Αλλά, μεταξύ μας τώρα, τα ξέρετε και τα ξέρει όλη η Ελλάδα.

Στα προσωπικά σας είσαστε καλά; Έχετε κάποια σχέση; Δεν έχω να προσθέσω οτιδήποτε παραπάνω από αυτά που ξέρετε. Τα ξέρετε!

Πού πήγαν τα μαλλιά;

Εδώ βλέπω στις φωτογραφίες σας από το εξωτερικό πολλές συναντήσεις και πολλά μαλλιά. Τι συνέβη; Πού πήγαν; (γέλια) Τα έχω αφήσει στις Βρυξέλλες. Εκεί έχασα τα περισσότερα! (γέλια) Και το χειρότερο είναι ότι ο κουρέας μου, που κουρεύει μια σειρά και από άλλους γνωστούς φαλακρούς, δεν κάνει σε κανέναν μας ειδική τιμή. (γέλια) Νομίζω ότι τα έχασα λόγω άγχους, διότι στην οικογένειά μας δεν υπήρχε τέτοια παράδοση.

Αυτό επηρεάζει την ψυχολογία; Όχι. Όταν ήμουν νεότερος και έβλεπα φαλακρούς δεν πίστευα ότι θα γινόμουν ποτέ, διότι δεν είχα αυτή την οικογενειακή παράδοση. Ωστόσο, δεν με επηρέασε, γιατί δεν είδα ούτε στην προσωπική μου ζωή, ούτε στα πολιτικά να επηρεάζεται ο περίγυρός μου από αυτό. Άρα, καλώ όλους τους φαλακρούς να είναι θαρραλέοι, να μην το βάζουν κάτω και να προχωρήσουμε μπροστά σαν να έχουμε όλα τα μαλλιά μας! (γέλια)

Είμαι ο χειρότερος χορευτής

Χορεύετε κρητικά; Είμαι ο χειρότερος χορευτής στην οικογένεια. Όλοι οι άλλοι χόρευαν, ο πατέρας μου, η μητέρα μου, χόρευαν πολύ καλά. Η αδελφή μου χορεύει επίσης. Εγώ είμαι ο λιγότερο κάλος χορευτής. Λίγο Πεντοζάλη και λίγη Σούστα.

Νομίζω ότι ντρέπεστε λίγο. Μπορεί να είναι και αυτό. Δεν είμαι και ο πιο εξωστρεφής άνθρωπος. Δεν είναι κακό αυτό. Πρέπει να δέχεσαι τα χαρακτηριστικά σου, καλά και κακά. Να συμβιώνεις με αυτά και, κυρίως, να μην παριστάνεις κάτι διαφορετικό από αυτό που είσαι.

Ομολογώ ότι είστε καλοντυμένος και δεν εννοώ ότι ντύνεστε ακριβά. Εννοώ ότι είστε προσεγμένος. Δεν είμαι ο πιο καλοντυμένος. Δεν μπορώ, δηλαδή, να κάθομαι συνέχεια και να γίνομαι δούλος του ντυσίματος. Αισθάνομαι, όμως, δυσάρεστα, αν είμαι λέτσος. Αν είμαι άρτζι μπούρτζι στο ντύσιμό μου. Κοιτάζω αν πηγαίνει το πουκάμισο με το παντελόνι. Κοιτάζω να μην υπάρχουν χοντράδες. Έτσι αισθάνομαι μέσα μου πιο καλά.