Σάλος! Ηθοποιός πιάστηκε να απατά τον πασίγνωστο σύντροφο της με επίσης γνωστό συνάδελφο τους!

Στιγμές πάθους μέσα σε συνοικιακό μπαρ!

Μεγάλο σκάνδαλο στο Χόλιγουντ κάνει το γύρο του διαδικτύου και σύμφωνα με αυτό η ηθοποιός Diane Kruger (Inglourious Basterds) πιάστηκε στα πράσα να απατά τον Joshua Jackson (Fringe,Dawson’s Creek) μαζί με τον πρωταγωνιστή του «The Walking Dead» Norman Reedus! Πηγές αναφέρουν στα ξένα sites πως Kruger και Reedus εντοπίστηκαν σε ένα κακόφημο στέκι στο East Village το βράδυ της Παρασκευής να είναι κάτι παραπάνω από διαχυτικοί.

Το παράνομο ζευγάρι μπήκε τις πρώτες πρωινές ώρες στο μπαρ. Εκείνη παράγγειλε βότκα και εκείνος ουίσκι και κατευθύνθηκαν σε απόμερο σημείο του μαγαζιού. «Γελούσαν και περνούσαν καλά και στην συνέχεια αυτή σηκώθηκε από την καρέκλα και κάθισε πάνω του και εμείς πάθαμε πλάκα» λέει θαμώνας του μαγαζιού. «Ήταν πολύ διαχυτικοί και εκείνη αρκετά …επιθετική.» Ένας άλλος μάρτυρας ανέφερε πως «ερωτοτροπούσαν ο ένας πάνω στον άλλο».

Το παλιό μέλος της παρέας του Dawson από την άλλη ταξίδευε στην άλλη μεριά του πλανήτη, καθώς κάνει γυρίσματα στις Φιλιππίνες και από ότι φαίνεται διευκόλυνε τα πράγματα για να εξελιχθεί ο παράνομος δεσμός! 

 

Home sweet home for the next couple days.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Joshua Jackson (@vancityjax) στις


Από τη μεριά του Reedus, εκπρόσωπος αρνείται το περιστατικό, ενώ από τη μεριά της Kruger δεν έχει δοθεί απάντηση. Η ειρωνία είναι πως λίγες μέρες νωρίτερα ο Joshua Jackson έκανε δηλώσεις που έδειχναν πως είναι ένα ζευγάρι που εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον, όταν μάλιστα είναι μαζί 10 ολόκληρα χρόνια. Το πράγμα γίνεται ακόμα χειρότερο αν σκεφτείς ότι οι τρεις τους συνεργάστηκαν στην πρόσφατη ταινία «Sky»…