«Η Ρούλα Κορομηλά είναι δύσκολη γυναίκα»

Ρούλα Κορομηλά

«Θα συμβούλευα την Ελένη Μενεγάκη να...»

H Ελίνα Κωνσταντοπούλου παραμονή Χριστουγέννων βρέθηκε στο στούντιο του ΑΡΤ 90,6 FM στην εκπομπή #stΑΡΤmusic και μίλησε για όλους και για όλα στον  Λάζο Μαντικό, ανάμεσα σε αυτά και οι παρουσιάστριες Ελένη Μενεγάκη και Ρούλα Κορομηλά.

[dfp_ads id=236982]
Ελένη Μενεγάκη

«Την Ελένη Μενεγάκη την αγαπάω πάρα πολύ. Την ξέρω από« παλιά, πριν ακόμα βγει στην «Mega Banca». Ερχόταν σε ένα μαγαζί που δούλευα εγώ να δει κάποιους φίλους της και έτσι γνωριστήκαμε. Πολύ καλό παιδί! Έχει το ρεύμα της τόσα χρόνια, άρα κάτι σημαίνει αυτό… Η αύρα της. Την παρακολουθώ! Θα την συμβούλευα να μείνει έτσι όπως είναι. Είναι γλύκα!»

Ρούλα Κορομηλά

«Η Ρούλα Κορομηλά είναι δύσκολη γυναίκα. Ήταν στην αρχή της τότε η Ελληνική τηλεόραση, μην το ξεχνάμε αυτό. Καλή παρουσιάστρια η Ρούλα Κορομηλά αλλά κυκλοθυμική. Μπορούσε την μια να ήταν μια χαρά και την άλλη ξαφνικά σκυθρωπή, εγώ αυτό αισθάνθηκα στη Ρούλα όσες φορές πήγα και πήγα αρκετές φορές. Δεν μπορώ να συμβουλέψω την Ρούλα Κορομηλά γιατί μπορεί και να μην το δεχθεί αν το ακούσει. Οπότε δεν την συμβουλεύω τίποτα.»