Ρένος Ρώτας: Με ποια ηθοποιό είναι ζευγάρι ο …Άρης των «Συμμαθητών»;

«Δεν έχω πρόβλημα με τη διαφορά ηλικίας...»

Ο Ρένος Ρώτας, ο …«Άρης» της σειράς «Οι Συμμαθητές» μίλησε στο περιοδικό YOU και στον Παναγιώτη Μουλόπουλο για την σχέση του με την ηθοποιό, Νατάσα Εξηνταβελώνη, την οποία γνωρίσαμε στη σειρά του Mega «Μάνα Χ ουρανού».

Eίσαι υπέρ των μακροχρόνιων ή των περιστασιακών σχέσεων;

Είμαι υπέρ των μακροχρόνιων, της αφοσίωσης και της δυνατής αγάπης. Να παλεύεις, γιατί μια σχέση θέλει δουλειά και δεν λες στην πρώτη δυσκολία «υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια…»

Θα έκανες σχέση με μεγαλύτερη;
Δεν έχω πρόβλημα με τη διαφορά ηλικίας. Ανάλογα, βέβαια, και με τη διαφορά, γιατί από ένα σημείο και μετά καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει κοινός κώδικας επικοινωνίας. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν μου έχει τύχει.



Είσαι σε σχέση με την ηθοποιό Νατάσα Εξηνταβελώνη…

Έτσι λέει; Ποια είναι;

Μια κοπέλα που ήσασταν μαζί και στο Εθνικό Θέατρο…
Α, ναι! (γέλια)

Δεν μιλάς για τη σχέση σου;
Η προσωπική μου ζωή δεν ξέρω κατά πόσο αφορά τον κόσμο που θέλει να μάθει δυο πράγματα για έναν καινούριο ηθοποιό. Δεν ντρέπομαι να μιλήσω για τα προσωπικά μου… Πάντως, η Νατάσα είναι ένα πάρα πολύ καλό κορίτσι! Είναι ένα ευγενικό και ταπεινό κορίτσι με πολύ καλό χαρακτήρα.

Είναι το κορίτσι που θα ήθελες να έχεις για το υπόλοιπο της ζωής σου;
Σου έχει πει κάτι; Θέλει να μου κάνει πρόταση; (γέλια) Η Νατάσα Εξηνταβελώνη είναι ένα πάρα πολύ καλό κορίτσι!

Σου έχει περάσει από το μυαλό να κάνεις οικογένεια τώρα που είσαι μικρός;
Η αλήθεια είναι πως θα μου άρεσε να κάνω οικογένεια πριν φτάσω σε μεγάλη ηλικία. Είμαι υπέρ της οικογένειας και των παιδιών.

Έχεις κάνει one night stand;
Πολλές φορές σκέφτηκα ότι θα είχε ενδιαφέρον, επειδή είμαστε άντρες και πρέπει να μαζεύουμε εμπειρίες, αλλά επί της ουσίας δεν μου «βγήκε» ποτέ. Εντέλει δεν το επιδίωξα γιατί δεν αναζητούσα μια εφήμερη ευχαρίστηση.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για τους «Συμμαθητές»!