Ράνια Θρασκιά: Η ζωή της εκτός τηλεόρασης και το πρωινό του ΑΝΤ1!

Το δυναμικό comeback

Μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα απουσίας της από την ελληνική τηλεόραση, αφού είχε ρίξει περισσότερο βάρος στην προσωπική της ζωή, η Ράνια επιστρέφει και μας λέει: «Ellate». Οι εντυπώσεις που μας άφησε ήταν πράγματι θετικές, άλλωστε ποτέ δεν αμφισβητήθηκε ο επαγγελματισμός της. 

Η ίδια φαίνεται πως χάρηκε την επιστροφή αυτή πιο πολύ από όλους! Ένα χρόνο πριν, λίγο μετά την ολοκλήρωση των εκπομπών δήλωνε: «Επέστρεψα ήδη στην παρουσίαση μιας πρωινής εκπομπής και το έκανα με μεγάλη χαρά και επιτυχία. Με την ίδια λογική θα επέστρεφα και στα δελτία ειδήσεων. Για την ακρίβεια, δεν αισθάνομαι ότι επιστρέφω κάπου, αλλά ότι συνεχίζω να κάνω αυτό που ξέρω, την δουλειά μου. Εξέθετα συχνά τον εαυτό μου στο ρίσκο του να δοκιμάσω κάτι καινούριο, να ξεβολευτώ από την αρχή και δόξα τω Θεώ, σε κάθε περίπτωση μου βγήκε σε καλό» 

Οι φήμες οργιάζουν

Κάπως έτσι όλοι πίστεψαν πως η ξανθιά παρουσιάστρια, νυν σύζυγος οδοντιάτρου, θα επέστρεφε για τα καλά στο τηλεοπτικό τοπίο. Οι φήμες άρχισαν να οργιάζουν για το ποιο κανάλι θα την έχει στο δυναμικό του και με τι είδους εκπομπή. Μέσα σε όλα όσα ακούστηκαν έντονα έπαιξε το σενάριο της ενσωμάτωσής της στον ΑΝΤ1. Άλλωστε, πέρυσι, η δημοσιογράφος κατάφερε να κρατήσει την εκπομπή σε πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης αφήνοντας πολύ ικανοποιημένο το κανάλι του Αμαρουσίου.

Ακόμα ακούστηκε πως θα ενταχθεί στον ανταγωνισμό της καθημερινής πρωινής ενημέρωσης της ΕΤ3 και μάλιστα με infotainment εκπομπή. Άλλοι υποστήριξαν ότι η Ράνια βρέθηκε μία ανάσα πριν κλείσει συμφωνία με τον ΣΚΑΙ. «Ακόμα και τώρα που δεν είμαι στην τηλεόραση, τα σχόλια που ακούγονται για ‘μένα παίρνουν και δίνουν. Κάποτε τα έπαιρνα με χιούμορ, κάποτε θύμωνα. Τώρα μου περνάνε αδιάφορα, δεν με αφορά αυτή η αισθητική», είχε δηλώσει εκείνη σε συνέντευξή της για τα σενάρια που ακούγονται για το πρόσωπό της. Και έμειναν απλά σενάρια για πολύ καιρό…

Λίγο πριν αρχίσει η καλοκαιρινή σεζόν

Λίγο πριν τα κανάλια κλείσουν για καλοκαίρι και ανακοινωθούν οι καινούριες εκπομπές, η Ράνια μίλησε! Χωρίς όμως να επιβεβαιώσει κάτι. Απλά θόλωσε τα νερά ακόμα περισσότερο για το αν θα την δούμε τηλεοπτικά κάπου: «Νομίζω πως ναι, αλλά θέλω να τα δούμε όλοι στον αέρα. Οι καιροί είναι δύσκολοι και πρέπει να μιλάνε οι πράξεις μας και όχι εμείς. Λιγότερα λόγια και περισσότερες πράξεις. Το αν θα με δείτε δεν ξέρω, εγώ θα κάνω κάτι στην τηλεόραση αλλά είναι δική σας επιλογή αν θα με δείτε!».

Το «όχι» στον ΑΝΤ1

Τότε ήταν που όλοι πίστεψαν πως η πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 είχε βρει τον άνθρωπό της! Αρχική επιλογή του καναλιού φυσικά ήταν στο τιμόνι της καλοκαιρινής εκπομπής να βρεθεί φέτος και πάλι η Ράνια Θρασκιά.

Μάλιστα, μετά την καλοκαιρινή συνεργασία τους, στέλεχος του σταθμού συναντήθηκε με τη Ράνια και οι δύο πλευρές κατέληξαν ότι είχαν μία πετυχημένη συνεργασία αλλά δεν μπορούσε να συνεχιστεί το χειμώνα γιατί δεν υπήρχε κάποιο ανάλογο concept. 

Ο χειμώνας πέρασε, ήρθε το καλοκαίρι και το όνομα της Ράνιας ήταν το πρώτο που σκέφτηκαν στο κανάλι για να το «Elatte». Η επιθυμία της όμως ήταν η συνέχεια της συνεργασίας και όχι μόνο σε… καλοκαιρινό επίπεδο.Έτσι, όταν ρωτήθηκε από στέλεχος του ΑΝΤ1 για την εκπομπή, εκείνη αρνήθηκε. Παρόλα αυτά οι σχέσεις του σταθμού με τη δημοσιογράφο παραμένουν άριστες και μπορεί τώρα να μην «έκλεισε» συνεργασία αλλά δεν αποκλείεται αν υπάρξει κάποιο ανάλογο concept η Ράνια να ανηφορίσει στο Μαρούσι!

Τα κοινά στοιχεία με την Νάντια

Το «όχι» της Ράνιας έφερε το «ναι» της Νάνιας. Και δεν ήταν λίγοι αυτοί που βιάστηκαν ταυτίσουν τα βήματα των δύο γυναικών. Πολλά τα κοινά τους στοιχεία. Από τον «Όμορφο Κόσμο το πρωί» και την αγκαλιά του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Νάντια θα βρεθεί στο πρωινό του ΑΝΤ1.

Η Ράνια Θρασκιά έφυγε από τον ΑΝΤ1 για να πάει με τον Γρηγόρη στο Mega, όπου και γεννήθηκε ο έρωτάς τους. Στο ίδιο πλατό που μετά από καιρό ο Γρηγόρης ερωτεύτηκε τη Νάντια.

Η Ράνια έφυγε για το Alter και πέρυσι πήγε στον ΑΝΤ1. Από το ίδιο κανάλι η Νάντια άφησε την εκπομπή « Life&Style» για το πρωινό του Mega κι από εκεί πήγε στον ΑΝΤ1 για την παρουσίαση του «Τop chef «και τώρα βρίσκεται στο πρωινό του σταθμού.

Είναι αυτό που λέμε η ζωή κάνει κύκλους; Όπως και να έχει πάντως και μόνο το γεγονός ότι η Νάντια είναι σε μία θέση που πριν ήταν η Ράνια, αυτόματα τις οδηγεί στην μεταξύ τους σύγκριση. Ποια θα κερδίσει και αν κερδίσει κάποια θα το δείξει ο χρόνος…

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ της Άρτεμις Θύμιου στο TLIFE