«Ψώνιζα γκουρμέ πράγματα στο σούπερ μάρκετ για να απαλείψω την στεναχώρια μου»!

Χρήστος Θηβαίος

«Μπροστά μου υπήρχε ένα ζευγαράκι και τα ψώνια που κάνανε ήταν ένα καραφάκι ούζο και ένα κρεμμύδι. Και λέω κοίτα να δεις...»

[dfp_ads id=236982]

Ο Χρήστος Θηβαίος μίλησε για όλα στον Λάζο Μαντικό και τους 90,6 ΑΡΤ FM. Στην ερώτηση αν έχει νιώσει ποτέ μοναξιά, ο γνωστός δημιουργός απάντησε:

«Ίσως για πολύ μικρές στιγμές, αλλά μετά μου έφυγε. Κάποια στιγμή ήμουν σε ένα σούπερ μάρκετ και ήμουν πάρα πολύ πονεμένος. Είχα χάσει ένα πολύ αγαπημένο μου πρόσωπο και ήμουν σε πολύ άσχημη κατάσταση, αλλά με όλες τις προσωπικές μου υλικές ανέσεις. Πράγμα το οποίο θα μπορούσε να κάνει ευτυχισμένο έναν άνθρωπο, παρόλο αυτά εμένα δεν με έκανε… Αυτές οι υλικές ανέσεις μου δεν με έκαναν ευτυχισμένο, καθόλου όμως. Ήμουν στο μεταίχμιο που λέμε ακόμα και να αποταχτώ από τη ζωή μου. Δεν μου άρεσε τίποτα και περνούσα ίσως μια κατάθλιψη. Μπροστά μου, λοιπόν, στο σούπερ μάρκετ -ψώνιζα κάποια γκουρμέ πράγματα για να απαλείψω την στεναχώρια μου- υπήρχε ένα ζευγαράκι που πρέπει να ήταν 18 χρονών, τα οποία φαινόντουσαν ότι δεν είχαν τις υλικές ανέσεις. Ήταν τόσο αγαπημένοι όμως και σφιχταγκαλιασμένοι και οι δύο, όπου κατάλαβα ότι το βραδινό τους – τα ψώνια που κάνανε δηλαδή – ήταν ένα καραφάκι ούζο και ένα κρεμμύδι. Και λέω κοίτα να δεις αυτοί είναι ευτυχισμένοι με αυτό και εγώ που τα έχω όλα δεν είμαι… Με ταρακούνησε όλο αυτό, η αγάπη αυτών των ανθρώπων!»

Χρήστος Θηβαίος