Πρόδρομος Καθηνιώτης: Η αλήθεια για το Nomads και η ζωή στη Σκόπελο

Πρόδρομος Καθηνιώτης

Τι λέει ο πρώην παίκτης του Big Brother;

Το όνομά του ήρθε πρόσφατα στην επικαιρότητα μαζί με το νέο παιχνίδι επιβίωσης «Νomads» του ΑΝΤ1, αφού τα δημοσιεύματα τον ήθελαν να φεύγει για Φιλιππίνες με ένα από τα τρία crews συμμετεχόντων. Ο λόγος για τον πρώην παίκτη του Big Brother, Πρόδρομο Καθηνιώτη. Τι απαντά ο ίδιος;

«Κι εγώ το διάβασα (γέλια). Δεν ισχύει. Δεν είχα καμία επαφή με κανέναν από το κανάλι. Αν μου το πρότειναν και ήταν μια σοβαρή οικονομική πρόταση, δεν θα έλεγα “όχι”» λέει στην εφημερίδα Espresso και στη Δήμητρα Δάρδα.

[dfp_ads id=236982]

Ο «Προ», όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του, δεν ασχολείται -επαγγελματικά τουλάχιστον- με το τραγούδι που τόσο αγαπούσε, όταν όμως πιάσει το μικρόφωνο, του… δίνει και καταλαβαίνει! Γλέντι χωρίς αυτόν δεν γίνεται, όπως λένε οι κάτοικοι της Σκοπέλου, εκεί όπου ο 48χρονος πρώην παίκτης του «Big Brother» διαμένει μόνιμα και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά, έχοντας αναλάβει με τον αδελφό του το εστιατόριο του πατέρα τους. Ακόμα και σήμερα οι Ελληνες τουρίστες περνούν απαραιτήτως από το Ακταίον στο λιμάνι, για να γευτούν παραδοσιακά πιάτα και κυρίως για να τον γνωρίσουν από κοντά. Κάτι αντίστοιχο, δηλαδή, -αλλά σε μικρότερη κλίμακα, αφού έχουν περάσει τα χρόνια- με αυτό που συμβαίνει τώρα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο του «Survivor» και τη Σκιάθο.