Πώς θα είναι ο Αύγουστος σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Μηνιαίες προβλέψεις...

Έφτασε ο Αύγουστος! Ο πιο καυτός μήνας του καλοκαιριού! Πριν πάρεις τη βαλιτσούλα σου και το αντηλιακό σου όμως διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις…

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ…

ΚΡΙΟΣ
Ενδιαφέρων θα είναι ο Αύγουστος για εσένα που προσδοκάς να αλλάξεις την επαγγελματική σου ζωή. Το πλανητικό σκηνικό είναι τέτοιο που θα σου δώσει τη δύναμη να κυνηγήσεις το όνειρο σου, όσο απατηλό κι αν είναι αυτό. Ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιο του Λέοντα μέχρι τις 15 του μήνα και το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να επαναπροσδιορίσεις τα θέλω και τις ανάγκες σου. Στις 10, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Υδροχόο, οι σχέσεις με τους συναδέλφους και συνεργάτες σου ίσως σου προκαλέσουν μία ανησυχία, αλλά δεν θα είναι ικανή για να σε αποπροσανατολίσει. Μεθόδευσε τις κινήσεις σου και θα βγεις κερδισμένη. Μόνο μην πέσεις στην παγίδα της ευαισθησίας σου και ξεχάσεις τα πρακτικά θέματα των επιδιώξεών σου. Αισθηματικά, τα πράγματα σταθεροποιούνται για εσένα από τις 12 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα περάσει στον Λέοντα και θα σε ευνοήσει.

Αισθηματικές
Στον ερωτικό τομέα υπάρχουν κάποια θέματα προς επίλυση για εσένα. Οι πρώτες ημέρες του μήνα θα χαρακτηριστούν από μία ανησυχία και αμφιβολία σχετικά με την πίστη του συντρόφου σου και οι εκδηλώσεις ζήλιας που θα εκφράσεις μπορεί να προκαλέσουν άσχημο κλίμα στη μεταξύ σας σχέση. Θα αισθάνεσαι πως καταπιέζεσαι, επειδή δεν θα μπορείς να εκφράσεις ανοιχτά αυτά που υποψιάζεσαι, με αποτέλεσμα ακόμη μία φορά να κλειστείς στον εαυτό σου. Για να ξεθυμάνει η όλη κατάσταση χρειάζεται να περιμένεις το δεύτερο μισό του μήνα, που το πλανητικό σκηνικό θα σε ευνοήσει και φαίνεται πως θα ηρεμήσουν τα πνεύματα. Στήριγμα σου θα είναι οι φίλοι σου και η οικογένεια σου, που πλέον σε έχουν μάθει και ξέρουν τους τρόπους να καταλαγιάζουν τις συναισθηματικές σου ανησυχίες.

Επαγγελματικές
Ο επαγγελματικός σου τομέας αυτόν το μήνα θα ισορροπεί σε ένα τεντωμένο σκοινί και από εσένα θα εξαρτηθεί αν τελικά θα είναι κερδοφόρος ή καταστροφικός. Αν ασχολείσαι με ταξίδια, επικοινωνίες ή με το διαδίκτυο, να περιμένεις ευχάριστα νέα. Βάλε σε εφαρμογή τα σχέδιά σου και μην αφήνεις ακόμη μία φορά τις κινήσεις σου μισοτελειωμένες. Έλεγξε τις μεθόδους που χρησιμοποιείς σχετικά με την αποτελεσματικότητά τους και απόφυγε τις κόντρες με τους προϊσταμένους ή το προσωπικό σου. Τις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στην Παρθένο στις 25, θα σε απασχολήσουν θέματα ακίνητης περιουσίας. Φρόντισε να μην έρθεις σε σύγκρουση με τα συγγενικά σου πρόσωπα, γιατί τελικά τα οφέλη που θα αποκομίσεις θα είναι πολύ λιγότερα από αυτά που φαντάζεσαι.

ΤΑΥΡΟΣ
Ένας θετικός μήνας θα είναι για σένα ο Αύγουστος. Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη κινείται ήδη στον Καρκίνο και σου χαρίζει σπάνια διορατικότητα, γεγονός που σε ωθεί να παίρνεις τις πιο ορθές και συμφέρουσες αποφάσεις, τόσο για την επαγγελματική όσο και για την αισθηματική σου ζωή. Με τη βοήθεια και του Ερμή, για το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα, θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες σου και να καταστρώσεις με πάθος, σχέδια και στρατηγικές, που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σου. Με την οξυδέρκεια που σε χαρακτηρίζει μπορείς να κάνεις τώρα σημαντικές διαπραγματεύσεις και να λύσεις περίπλοκα προβλήματα. Ανάλογη επιτυχία θα έχει και η αισθηματική σου ζωή, καθώς εκπέμπεις μία θετική αύρα σε όλους.

Αισθηματικές
Ο Αύγουστος δεν προσφέρει έντονες και παθιασμένες εμπειρίες στον τομέα του έρωτα και ίσως οι γνωριμίες που θα κάνεις τώρα να μην σε ενθουσιάσουν, αλλά είναι σίγουρο ότι έχεις όλα τα φόντα να περάσεις πολύ καλά. Αν είσαι μόνη, αποδέξου προκλήσεις φίλων και βγες περισσότερο. Άλλωστε, το επιτρέπει και η καλοκαιρινή ατμόσφαιρα. Σχεδίασε ένα ταξιδάκι και μην διστάσεις να κάνεις κάτι έξω από τα συνηθισμένα. Κάποιες συμπτώσεις μπορεί να λειτουργήσουν μαγικά υπέρ σου και εκεί που μπορεί να είχες απογοητευτεί ότι δεν θα έκανες μία αξιόλογη γνωριμία, αυτή να γίνει χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις. Ακόμη και αν είσαι σε σχέση, θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις ένα πιο ευχάριστο διάστημα με το ταίρι σου, το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στις 25 στην Παρθένο και να σε ευνοεί.

Επαγγελματικές
Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα από τις 12 του μήνα και μετά, σου δίνει την ευκαιρία να βελτιώσεις αρκετά τα οικονομικά σου. Φρόντισε να φερθείς συνετά και να αποπληρώσεις κάποιες εκκρεμότητές σου, χωρίς να προβείς σε άσκοπες και περιττές αγορές. Ο Ερμής στην Παρθένο, από τις 15, σε κάνει υπερκινητική, αλλά πρόσεχε τι λες στον επαγγελματικό σου χώρο. Η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο, στις 25 θα σου φέρει κάποιες ευκαιρίες και επαγγελματικές συμφωνίες, οι οποίες έχουν πολλές και σοβαρές πιθανότητες να καρποφορήσουν. Βάλε στόχους και ερεύνησε τι πραγματικά θέλεις για εσένα στον επαγγελματικό σου στίβο. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου θα είναι αρκετά βελτιωμένες και θα έχεις τη στήριξη ορισμένων που μέχρι τώρα ήταν ανταγωνιστές σου. Κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να διατηρήσεις τα νέα δεδομένα.

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια ΕΔΩ