Πώς να κάνεις καλύτερη τη σχέση σου ανάλογα με το ζώδιό σου!

Διαβάστε αναλυτικά...

Μια σχέση όπως θα ξέρεις χρειάζεται προσπάθεια για να διατηρηθεί όμορφη. Τι μπορείς να κάνεις; Τι σε συμβουλεύει το ζώδιό σου;

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ…

ΚΡΙΟΣ
Ένα από τα τυπικά χαρακτηριστικά του Κριού είναι η τάση του να αντιδρά με βάση το άμεσο συναίσθημα χωρίς να αφήνει στον εαυτό του χρόνο για να σκεφτεί και να αξιολογήσει τις καταστάσεις. Όμως, μερικές φορές είναι καλό να σταθείς και να αναλογιστείς το πώς εσύ και ο σύντροφός σου συμπεριφέρεστε μεταξύ σας, όταν τα πνεύματα οξύνονται και οι καταστάσεις φτάνουν σε σημείο βρασμού. Τι κάνεις όταν ο άλλος είναι ταραγμένος και δεν ακούει τίποτα; Τι κάνει εκείνος όταν εσύ βρίσκεσαι σε αντίστοιχη κατάσταση; Πόσο συχνά, μετά από μια σύγκρουση, δίνεις τόπο στην οργή και προσεγγίζεις πρώτη τον σύντροφό σου; Μήπως γίνεσαι απόμακρη και υψώνεις τείχη όταν θυμώνεις; Συζήτησε με τον σύντροφό σου πώς μπορεί ο καθένας σας να βοηθήσει την κατάσταση, αντί να τα βάζετε ο ένας με τον άλλο.

ΤΑΥΡΟΣ
Είσαι ένα από τα πιο αισθησιακά ζώδια και το σεξ έχει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Όμως το καλύτερο αφροδισιακό, πέρα από τα «τεχνικά» ζητήματα του έρωτα που οι Ταύροι γενικά τα κατέχουν μια χαρά, είναι η συναισθητική σύνδεση και η καλή επικοινωνία. Αλήθεια, λέτε ο ένας στον άλλο όλα όσα θα θέλατε στο κρεβάτι; Μπορείς να γράψεις μια μικρή περιγραφή με το πώς θα ήθελες ιδανικά να σε προκαλέσει ερωτικά ο σύντροφός σου και τι θα φαντασιωνόσουν να σου κάνει. Ζήτα κι από εκείνον να γράψει μια παρόμοια λίστα. Δείτε μέσα από αυτό το παιχνίδι τι μπορείτε να ανακαλύψετε ο ένας για τον άλλο, αλλά αποφύγετε με κάθε τρόπο την κριτική επί… προσωπικού στα σεξουαλικά ζητήματα. Είναι κίνδυνος-θάνατος για τον ερωτισμό του ζευγαριού, καθώς πληγώνει τους πάντες στο πιο αδύνατο σημείο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μπορεί σαν Δίδυμος να έχεις μεγάλο ταλέντο στην επικοινωνία, αλλά όχι πάντα στο είδος που χρειάζεται μέσα στη σχέση. Η κοφτερή σου γλώσσα, ιδίως σε στιγμές κρίσης, μπορεί να πληγώσει πολύ τον άλλο. Και μετά να του βγεις κι από πάνω ρίχνοντάς του όλο το φταίξιμο. Αλλά το να κερδίσεις στα επιχειρήματα, δεν σημαίνει ότι ο άλλος θα αισθάνεται λιγότερο πληγωμένος. Αντίθετα, οι πληγές από εκείνον που αγαπάμε είναι και οι πιο βαθιές. Όχι απλώς δεν επουλώνονται εύκολα, αλλά μπορεί να «μολύνουν» ολόκληρη τη σχέση. Βρες λοιπόν μια κατάλληλη στιγμή και ρώτησε τον σύντροφό σου αν υπάρχουν καταστάσεις που τον έχουν πονέσει, που τον έκαναν να νιώσει ότι δεν έχει υποστήριξη και σύνδεση μαζί σου. Και πες πως νιώθεις εσύ γι’ αυτά, χωρίς να επιδιώκεις να του ξαναπετάξεις το μπαλάκι της ευθύνης. Ακόμα κι αυτό θα βοηθήσει.

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια εδώ!