Πόπη Χατζηδημητρίου: «Η Ελένη Μενεγάκη αυτή τη στιγμή είναι…»

Πόπη Χατζηδημητρίου

Η Πόπη Χατζηδημητρίου σχολιάζει για τον Πρωινό Καφέ και την Ελένη Μενεγάκη.

Η Πόπη Χατζηδημητρίου μιλώντας στο La biri biri ρωτήθηκε για το περιβόητο «Ή η Μενεγάκη ή εγώ» και περιέγραψε την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της…

[dfp_ads id=236982]
Η Ελένη Μενεγάκη

«Είναι συγκυρίες που πέρασαν. Δεν έχω καμία διάθεση να το αναπλάθουμε όλο αυτό. Για κάποιο λόγο γίνονται τα πράγματα στη ζωή μας. Δεν θα μπορούσα να κάνω τόσα χρόνια τον Πρωινό καφέ. Η Ελένη αυτή τη στιγμή είναι ο πιο πετυχημένος άνθρωπος στο χώρο της τηλεόρασης. Αυτό τι σημαίνει; Και πολλή δουλειά και πολλή υπερέκθεση. Εγώ την πολλή δουλειά την αντέχω, την υπερέκθεση όχι.»

Η περιπέτεια με την υγεία της

«Από μία φλεγμονή, χωρίς κανένα σύμπτωμα πριν, μέσα σε 7-8 ώρες έπαθα σηψαιμία. Διασωλήνωση, καταστολή, εντατική και πέφτουν από πάνω σου να σε φέρουν πίσω. Ένιωθα απλά ότι φεύγω. Δεν καταλάβαινα αν νύσταζα. Έγινε μέσα σε μία ώρα αυτό. Ήταν μια πετρούλα στο νεφρό 3 χιλιοστά. με τον πρώτο πόνο πήγα «Γεια σας ήρθα, πονάω» και όκει, όλος ο κόσμος τις έχει και τις δείχνει. Εμένα αυτή κατέβαινε και ήταν τόσο αιχμηρή που έσκιζε και μέσα σε 6 ώρες ήμουν αλλού. Ήταν 80 – 20.