Ποια Ελληνίδα παρουσιάστρια ειδήσεων τράκαρε ενώ έστελνε email;

Πωλίνα Γκιωνάκη

«Ήμουν στη Λεωφόρο Κηφισίας γυρνώντας από ρεπορτάζ και πήγαινα στο κανάλι για να μοντάρω…».

Ένα απρόβλεπτο περιστατικό μοιράστηκε η Κατερίνα Παπακωστοπούλου, η οποία μίλησε στο περιοδικό People και την Χριστίνα Ζάχου για κάθε «Τελευταία Φορά Που…».

papakostopoulou

Εκφωνώντας το δελτίο ειδήσεων ήρθες σε δύσκολη θέση;

Όταν έπρεπε να πω για το τρομοκρατικό χτύπημα στη Νίκαια. Ένα μήνα πριν την επίθεση ήμουν εκεί. Αμέσως μου πέρασε η σκέψη πως θα μπορούσε να είχε συμβεί κάτι ανάλογο όταν είχα πάει εκεί.

Σε ρώτησε κάτι η κόρη σου, Μαριλίτα, και ένιωσες κάπως αμήχανα;

Όταν άκουσε στις ειδήσεις πως θα κόψουν τις συντάξεις, με ρώτησε αν η γιαγιά και ο παππούς της θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα με τα χρήματά τους.

Έκανες μια γκάφα;

Ήμουν στη Λεωφόρο Κηφισίας γυρνώντας από ρεπορτάζ και πήγαινα στο κανάλι για να μοντάρω. Καθώς έστελνα ένα e-mail, το μπροστινό αμάξι σταμάτησε απότομα κι έπεσα πάνω του. Ευτυχώς φορούσα ζώνη ασφαλείας, αλλά η ζημιά μου κόστισε 1.100 ευρώ. Όταν οδηγούμε, δεν πρέπει να ασχολούμαστε με τα κινητά μας.

Απόλαυσες μια πολυτέλεια;

Τον Ιούνιο που πήγα διακοπές στο Πουκέτ μαζί με τις φίλες μου και μείναμε σε ένα πολύ ωραίο ξενοδοχείο. Αποταμίευα χρήματα όλο το χρόνο για να τα καταφέρω.

Έκανες μια αλλαγή στη ζωή σου;

Το 2012 που πήρα διαζύγιο. Ήταν κοινή συναινέσει και έχουμε πολύ καλές σχέσεις.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο, μαζί με το Πρώτο Θέμα.