Παύλος Ευαγγελόπουλος: Επιβεβαίωσε το χωρισμό του!

Παύλος Ευαγγελόπουλος

Οι πρόσφατες μοναχικές έξοδοι του Παύλου Ευαγγελόπουλου είχαν τελικά την εξήγησή τους.

Ο γνωστός ηθοποιός Παύλος Ευαγγελόπουλος, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου» είναι πλέον μόνος και δείχνει να το απολαμβάνει.

Η σχέση του με την την όμορφη και ανερχόμενη συνάδελφό του Δήμητρα Μεσιμερλή που είναι μόλις 24 ετών είχε γίνει γνωστή τον περασμένο Οκτώβριο, με τη διαφορά ηλικίας του ζευγαριού να γίνεται θέμα συζήτησης.

Οι κοινές εμφανίσεις τους σε θεατρικές πρεμιέρες και καλλιτεχνικά στέκια υπήρξαν αρκετές στο διάστημα αυτό και αυτός ήταν και ο λόγος που φούντωσαν οι φήμες περί χωρισμού όταν εκείνος άρχισε να κυκλοφορεί μόνος του εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, όπως ανέφερε η εφημερίδα Espresso σε σχετικό ρεπορτάζ.

Τελικά οι φήμες πως έχουν αποφασίσει να πορευθούν χωριστά επιβεβαιώθηκαν, αφού ο ίδιος ο Παύλος Ευαγγελόπουλος σε συνέντευξη του στον Γιάννη Πουλόπουλο και στο Σπίτι μου σπιτάκι μου δήλωσε μόνος και μια χαρά…

«Αυτή την περίοδο είμαι μόνος μου και είμαι καλά. Δεν μου λείπει μια σχέση. Περνάω καλά μόνος μου. Έχω φίλους. Δουλεύω πάρα πολύ κι όταν θέλω σχέση, έχω.

Από την εργένικη ζωή απολαμβάνω την ελευθερία. Ότι μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις, να πας όπου θες, να γυρίσεις ό,τι ώρα θες, να μην δίνεις λογαριασμό σε κανέναν. Είναι ωραία να είσαι μόνος σου. Να είσαι ελεύθερος.»