Παντελής Παντελίδης – Η οργή της μητέρας του για το πόρισμα: Είστε για γέλια!

Ο Παντελής Παντελίδης ήταν ο οδηγός του μοιραίου τζιπ, σύμφωνα με το πόρισμα του εισαγγελικού λειτουργού. Η μητέρα του, Αθήνα Παντελίδου, εκφράζει την οργή της, με ανάρτησή της στο facebook.

Στην κρίση ότι η υπόθεση του τροχαίου, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, πρέπει να μπει στο αρχείο, κατέληξε ο αρμόδιος εισαγγελέας. Στο πόρισμα του -σύμφωνα με πληροφορίες- ο εισαγγελικός λειτουργός αποφαίνεται ότι ο γνωστός τραγουδιστής, Παντελής Παντελίδης, ήταν ο οδηγός του μοιραίου τζιπ. Επιπλέον, αποφαίνεται ότι οι αιτιάσεις της οικογένειας του σε βάρος των δύο συνεπιβατιδών του, Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου, είναι αβάσιμες.

Συγκεκριμένα ο εισαγγελικός λειτουργός απέρριψε τη μήνυση που είχε καταθέσει η οικογένεια του Παντελίδη, σε βάρος των κοριτσιών για ψευδορκία και ανθρωποκτονία εξ αμελείας. Η δικογραφία της υπόθεσης έχει αποσταλεί στην Εισαγγελία Εφετών, προκειμένου να επικυρωθεί ή όχι η διάταξη αρχειοθέτησης απο ανώτερο εισαγγελικό λειτουργό.

Ύστερα από αυτήν την εξέλιξη, η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, Αθηνά Παντελίδου, «ανέβασε» στη σελίδα της στο facebook φωτογραφία από το τροχαίο, γράφοντας…