Παντελής Παντελίδης: «Οι τελευταίες δέκα μέρες του ήταν πάρα πολύ δύσκολες»

Παντελής Παντελίδης

«Στο κοιμητήριο πηγαίνω μόνος μου αρκετές φορές.»

Ο μουσικός Ρουσσέτος Δημητρόγλου, ενορχηστρωτής του Παντελή Παντελίδη μιλά για τον τραγουδιστή και την απώλεια του.

[dfp_ads id=236982]

«Ο Παντελής Παντελίδης ήταν ένα τσουνάμι. Είχε χρυσή καρδιά και καθαρή ματιά. Πολύ περήφανος άνθρωπος. Έχασα έναν πολύ αγαπημένο μου άνθρωπο, τον λάτρευα τον Παντελή. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί, γιατί ακούω συνέχεια τη φωνή του. Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως το κομμάτι που περιμένει ο κόσμος να ακούσει, κάθομαι εγώ και το φτιάχνω και σε αυτό το στούντιο που καθόμαστε, καθόταν ο Παντελής και έκανε αυτά τα δοκιμαστικά, που έχουν μείνει και τα κάνουμε τώρα τραγούδια. Είναι και επίπονο ούτως ή άλλως αυτό που συμβαίνει» λέει ο Ρουσσέτος που αναφέρει πως: «Τα μπουζούκια ξαναξύπνησαν με τον Παντελή και σε μια εποχή δύσκολη.»

Οι τελευταίες δύσκολες μέρες

Ο Ρουσσέτος Δημητρόγλου μιλά ακόμα και τις τελευταίες δύσκολες ημέρες του Παντελή Παντελίδη

«Ο Παντελής είχε πληγωθεί πολύ. Οι τελευταίες δέκα μέρες του ήταν πάρα πολύ δύσκολες, λόγω του συμβάντος της Κύπρου που ήταν τρομερά άδικο και κατά τη γνώμη μου χυδαίο. Εγώ σαν μαέστρος του Παντελή ήμουν πάντα μαζί του κι έβλεπα τα πάντα. Στην Κύπρο δεν έγινε κάτι. Ίσα ίσα που με παρότρυνση ανθρώπων, φίλων από την Κύπρο. Τους έπαιζε αυτό το τραγούδι, τα δοκιμάζαμε στα καμαρίνια, κι όλοι ήταν ενθουσιασμένοι με το τραγούδι διότι παρουσίαζε μια κακή αγάπη με τα Κατεχόμενα. Με μια καταπατημένη αγάπη. Ήταν υπέρ της Κύπρου και υπέρ του έρωτα όπως ήταν πάντα.»

Όσο για την υπόθεση με το δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη, ο ίδιος λέει:

«Δεν μπαίνω ποτέ στη διαδικασία να μαθαίνω. Στρίβω το κεφάλι μου από τα εξώφυλλα των εφημερίδων, έχω σβήσει οποιοδήποτε μπλογκ αναφέρεται σε τέτοια πράγματα, διότι με στεναχωρεί πολύ. Μου κάνει κακό. Στο κοιμητήριο πηγαίνω μόνος μου αρκετές φορές. Δεν θέλω να μαθαίνω. Είναι μια υπόθεση πολύ περίεργη. Θα ήθελα άμα υπάρχει αλήθεια, να βγει.»