Πάνος Μουζουράκης: «Δεν μπορώ να αναγκάσω τη Μαρία να ακολουθήσει το δικό μου όνειρο…»

Πάνος Μουζουράκης

Όσα λέει για την απόφαση του να δοκιμάσει την επαγγελματική του τύχη στην Αμερική, αλλά και για την σχέση του με την Μαρία Σολωμού.

Ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε στο Πρώτο Θέμα και στην Γεωργία Παπαδημητρίου για την απόφαση του να κινήσει τις διαδικασίες ώστε να ακολουθήσει το όνειρο του και να δοκιμάσει την τύχη του στην μουσική και στην υποκριτική στην Αμερική.

«Κοίτα σύμφωνα με αυτά που γράφονται, θα έπρεπε να είμαι ήδη στην Αμερική. Με ρωτάνε στον δρόμο: «Ακόμα εδώ είσαι;» το Σκέφτομαι. Έχω ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία να βγάλω πράσινη κάρτα. Μπορεί να μη βγει. Άμα δεν πετύχει, δεν πέτυχε. Πιστεύω ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα σε αυτή τη ζωή.»

Ποια είναι η απόφαση της Μαρίας; Έχει σκοπό να ακολουθήσει;

«Δεν ξέρω τι απόφαση πήρε. Της έχω υποσχεθεί ότι μόλις πάω εκεί και κάνω την πρώτη μου χολιγουντιανή ταινία και χτίσω βίλα, θα την πάρω μαζί μου (γελάει). Αλλά σοβαρά, τώρα, δεν μπορώ να αναγκάσω τη Μαρία να ακολουθήσει το δικό μου όνειρο και να ζήσει σε μια τρώγλη. Βλέποντας και κάνοντας. Μπορεί να πάω εκεί και να πάθω κρίση πανικού. Μπορεί να πάω σε οντισιόν για μια μουσική σκηνή ή για μια ταινία και να με απορρίψουν, να βάλω τα κλάματα και να πάρω το πρώτο αεροπλάνο να γυρίσω πίσω.»

Σκέφτεται μήπως ότι με την απόφαση του να φύγει βάζει σε κίνδυνο τη σχέση του με τη Μαρία;

«Πιστεύω πως οι δικοί μας άνθρωποι πρέπει να μας στηρίζουν στις αποφάσεις μας και όχι να μας κρατάνε πίσω. Επίσης πιστεύω ότι όποτε παίρνεις μια απόφαση για κάποιον άλλον, μπορεί να σου γυρίσει μπούμερανγκ»

Αισθάνεται σίγουρος για την αγάπη της Μαρίας ώστε να επιχειρήσει να κάνει αυτό το βήμα;

«Δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο. Άμα κάνεις αυτό το νήμα και ο άλλος δεν το αντέξει ή εσύ δεν το αντέξεις, θα χρειαστεί να πάρεις μια απόφαση. Σίγουρα δεν είναι λίγο να πας στην Αμερική, από την άλλη, όμως είναι απλώς μια πτήση 16 ωρών. Δεν πας στο διάστημα. Δεν θα πεθάνεις. Ναι, είναι μακριά, αλλά μπορεί ο άλλος να σε βρει.»