«Όταν τον γνώρισα είχε άλλη σχέση και με πολιορκούσε…»

«Το ίδιο βράδυ βγήκαμε, περάσαμε τέλεια κι εκεί που ήμασταν στο ταξί...»

Η δημοσιογράφος Ελιάνα Χρυσικοπούλου μίλησε για την πρόταση γάμου του αγαπημένου της αλλά και πως ξεκίνησε η σχέση τους στο περιοδικό People και στην Νάνσυ Παραδεισανού.

Είστε μαζί έξι χρόνια. Πότε σου έκανε πρόταση γάμου;

Στο Παρίσι, όπου είχαμε πάει το Πάσχα του 2013. Είχα εκνευριστεί γιατί περνούσε ο καιρός και δεν συζητούσαμε τα μεγάλα θέματα της ζωής μας, παρόλο που συγκατοικούσαμε από τον πρώτο χρόνο της σχέσης. Έβλεπα ότι δεν προχωρoύσαμε. Ήθελα γάμο, γιατί όχι; Σκεφτόμουν «Γιατί, εφόσον μ’ αγαπάει, δεν θέλει να παντρευτούμε;». Στο Παρίσι, λοιπόν, έβαλε ένα λουκέτο στη «Γέφυρα της Αγάπης» και το ίδιο βράδυ βγήκαμε, περάσαμε τέλεια κι εκεί που ήμασταν στο ταξί, είπε στον οδηγό να αλλάξει πορεία. Μας πήγε σε μια πλατεία που λέει ο μύθος ότι όποιον αγαπάς πρέπει να τον πας εκεί. Κατεβήκαμε από το ταξί, μου έδωσε το δαχτυλίδι, γονάτισε και μου ζήτησε να τον παντρευτώ. Σοκαρίστηκα πολύ τη στιγμή που συνέβη.

Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά;

Γνωριστήκαμε στη δουλειά, δουλεύαμε μαζί, σε άλλα τμήματα. Όταν τον γνώρισα, ο Νικόλας είχε μια άλλη σχέση και μου φαινόταν άσχημο που με πολιορκούσε ενώ ήταν αλλού. Όμως με διέψευσε, γιατί όντως δεν ήταν αυτό που νόμιζα. Ήταν έτοιμος να φύγει από τη σχέση του και με ήθελε πραγματικά πολύ. Για μένα ένας άντρας που δεν έχει κλείσει τους λογαριασμούς του δεν είναι άξιος λόγου. Η αγάπη, όμως, που μου έδωσε για να με κατακτήσει ήταν σαρωτική, μου έκανε τρομερές εκπλήξεις. Ήμουν η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων! Με βοήθησε πολύ το φλερτ του για να πάρει τα «πάνω» της η αυτοπεποίθησή μου. Ήμουν ερωτευμένηγια έξι μήνες με κάποιον που αποδείχτηκε γκέι. «. Δεν μου το έλεγε και με άφηνε να πιστεύω πως κάτι θα γινόταν, με αποτέλεσμα να αισθάνομαι «λίγη». Ο Νικόλας τα ανέτρεψε όλα!