«Όταν γέννησα ήμουν 100 κιλά…»

Βάνα Μπάρμπα

«Μόνη μου καταστράφηκα...»

Η Βάνα Μπάρμπα φωτογραφίζεται μαζί με την κόρη της στο Down Town και μιλά μεταξύ άλλων για τις …καταστροφές της τον Πάνο Ζόγκα.

vana1

[dfp_ads id=236982]

Μετάνιωσες που πούλησες το σπίτι στη Μύκονο; «Όλα τα σπίτια τα πούλησα, μόνο ένα κράτησα, αλλά και αυτό δεν το έχω εκτιμήσει όσο εκτιμώ αυτά που κάνω τώρα ή αυτά που θα κάνω στο μέλλον. Γιατί τα προηγούμενα υλικά αγαθά ήρθαν εύκολα και ό,τι έρχεται εύκολα, χάνεται εύκολα. Τίποτα δεν μας δωρίζεται εύκολα. Για να αναστηθείς πρέπει πρώτα να σταυρωθείς, δεν γίνεται διαφορετικά. Πρέπει να πιάσεις πάτο για να αναγεννηθείς. Είμαι πλέον μια καινούρια γυναίκα με όλα όσα πέρασα, δόξες, αγάπες, πάθη, μίσος, καταστροφές, θανάτους, μητρότητα. Ό,τι μπορεί να περάσει ένας άνθρωπος.

Τι καταστροφές είχες; «Μόνη μου καταστράφηκα. Όταν γέννησα ήμουν 100 κιλά και δεν με ενδιέφερε και να αδυνατίσω. Αποδόμησα τον εαυτό μου. Και αυτό θέλει κότσια. Εμένα ένα πράγμα που με σώζει είναι πως ό,τι έκανα το έκανα όχι καριερίστικα, αλλά με πάθος και αλήθεια. Όταν είπα ότι θα κάνω παιδί κατέστρεψα γύρω μου οτιδήποτε υπήρχε και ήταν τοξικό. Αυτή η Βάνα που είμαι τώρα είναι μια Βάνα που δεν την έχετε ξαναδεί ποτέ.