Όνομα – βόμβα για το Survivor 2! Πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού θέλει η Acun Medya

Survivor

Δείτε για ποιον ξένο ποδοσφαιριστή πρόκειται! Έκανε μεγάλη καριέρα με τα ερυθρόλευκα…

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για το Survivor 2, καθώς στα μέσα Ιανουαρίου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ. Τα ονόματα των διασήμων που έχουν ακουστεί είναι πολλά, κάποια από αυτά ήταν αναμενόμενα, ενώ υπάρχουν και ορισμένες εκπλήξεις.

[dfp_ads id=236982]

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Φτιάξε καφέ να στα πω, τα πρώτα ονόματα που βρίσκονται στο τελικό στάδιο για τη συμμετοχή τους και ετοιμάζουν βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο είναι: Στέλιος Κρητικός, Άνθιμος Ανανιάδης, Κυριάκος Πελεκάνος (σ.σ. Κύπριος γυμναστής), Γιούρκας Σεϊταρίδης, Όλγα Φαρμάκη. Κάποια επιπλέον ονόματα που ακούγονται, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνονται μέχρι στιγμής, είναι: Γιάννης Βαρδής, Σάββας Πούμπουρας.

«Τον Νέρι Καστίγιο θέλει να προσεγγίσει η Acun Medya»

Στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, η Αφροδίτη Γραμμέλη αναφέρει με τη σειρά της ορισμένα ονόματα, ωστόσο, η μεγάλη έκπληξη ακούει στο όνομα Νέρι Καστίγιο. «Όνομα – έκπληξη που θέλει να προσεγγίσει η Acun Medya είναι ο ποδοσφαιριστής Νέρι Καστίγιο, αλλά ακόμη δεν είναι γνωστό αν έγινε επαφή ή συζητήσεις», αναφέρεται στο δημοσίευμα για τον Μεξικανό πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Survivor 2