Ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, Acun Ilicali, απαντά σε όσους τον κατηγόρησαν

Acun Ilicali

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την προβολή του Survivor Ελλάδα Τουρκία τη Μέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων, ο Acun έκανε μια ανάρτηση.

Η απόφαση του ΣΚΑΪ να προβάλλει το επεισόδιο με τον αγώνα του Survivor Ελλάδα Τουρκία την ημέρα της επετείου για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Στο επίκεντρο των αρνητικών σχολίων βρέθηκε, όπως ήταν φυσικό, και ο Τούρκος παραγωγός του Survivor Acun Ilicali. Μάλιστα, ο ίδιος επέλεξε τη 19 Μαΐου για να κάνει αναρτήσει στον λογαριασμό του στο Instagram τον Κεμάλ Ατατούρκ.

[dfp_ads id=236982]

Μετά τον σάλο, φαίνεται πως ο Acun Ilicali θέλει να «μαζέψει» το θέμα κι έτσι έκανε μια νέα ανάρτηση στον λογαριασμό του. Δημοσίευσε απόσπασμα από το τούρκικο επεισόδιο με τους Έλληνες και τους Τούρκους να χορεύουν συρτάκι ενώ ο Φαίδων σπάει πιάτα και έγραψε: «Εγκάρδια συγχαρητήρια στις δύο ομάδες που που έδειξαν ότι Τούρκοι και Έλληνες μπορούν να είναι φίλοι, ακόμα και όταν ανταγωνίζονται. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να ενισχύσω τη φιλία μεταξύ των δύο χωρών»!