Ο Παντελής Παντελίδης οδηγούσε το μοιραίο τζιπ! Βγήκε το πόρισμα – Στο αρχείο η υπόθεση

Παντελής Παντελίδης

Η Φρόσω Κυριάκου καθόταν στη θέση του συνοδηγού και ότι η Μίνα Αρναούτη καθόταν στο πίσω κάθισμα.

Ο Παντελής Παντελίδης ήταν ο οδηγός του μοιραίου τζιπ, στο οποίο έχασε τη ζωή του, σύμφωνα με το πόρισμα της εισαγγελίας. Την είδηση μετέδωσε η εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Πέτρος Κουσουλός, ενάμιση χρόνο μετά, οι εισαγγελικές αρχές κατέληξαν ότι ο τραγουδιστής ήταν αυτός που οδηγούσε το όχημα και η υπόθεση πέρασε στο αρχείο.

[dfp_ads id=236982]

Ο δημοσιογράφος ανέφερε τα εξής: «Η εισαγγελική έρευνα, η οποία διερευνούσε το ποιος οδηγούσε το μοιραίο τζιπ, ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Ο εισαγγελικός λειτουργός απεφάνθη στο πόρισμα ότι το τζιπ οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης. Μετά την πραγματογνωμοσύνη η οποία έγινε, κατέληξε ο εισαγγελικός λειτουργός ότι βάσει των χτυπημάτων τα οποία έφερε ο Παντελής Παντελίδης στο σώμα του ήταν εκείνος ο οποίος οδηγούσε το τζιπ, ότι η Φρόσω Κυριάκου καθόταν στη θέση του συνοδηγού και ότι η Μίνα Αρναούτη καθόταν στο πίσω κάθισμα.

Την περασμένη εβδομάδα, συγκεκριμένα την Τετάρτη, η υπόθεση κατέληξε στο αρχείο μέσω διάταξης.

Οι δικηγόροι της οικογένειας Παντελίδη αναμένεται να προσφύγουν εναντίον αυτής της διάταξης σε εισαγγελέα ανώτερου βαθμού, στο εφετείο, προκειμένου να δουν τι ακριβώς έχει συμβεί».

Η πρώτη αντίδραση της Μίνας Αρναούτη για το πόρισμα!

Ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε το πρωί στις 18 Φεβρουαρίου 2016 σε τροχαίο δυστύχημα στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης ενώ οδηγούσε τζιπ το οποίο έφυγε από την πορεία του προσκρούοντας στις προστατευτικές μπάρες και αφού οι τεχνικοί της τροχαίας τον απεγκλώβισαν από το όχημα, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τρεις μήνες μετά το τροχαίο, οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν πως ο τραγουδιστής ήταν υπό την επήρεια μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, με το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν να κάνει λόγο για 2,72 μιλιγκράμ (mg) αλκοόλ στο αίμα του.