Ο Νίκος Μουτσινάς επιμένει στο άδειασμα του Δήμου Βερύκιου: «Εγώ μιλούσα με διευθυντή»

Νίκος Μουτσινάς

«Ήταν σαν να είπε η Τσιμτσιλή, η Ελένη ότι η πόρτα είναι κλειστή για μένα στον Alpha».

Λίγες μέρες μετά την επιστροφή του στον Alpha, ο Νίκος Μουτσινάς απαντά σε όλες τις …τζιζ ερωτήσεις της Τίνας Μεσσαροπούλου, στο περιοδικό YOU.

Μιλούσα και με τον Alpha και με τον ΑΝΤ1

Ωστόσο, προτεραιότητά μου ήταν ο ΑΝΤ1 γι’ αυτό και είχα ζητήσει λίγο χρόνο από τον Alpha. Η πρόταση, όμως, που μου έγινε για το πρωινό στον ΑΝΤ1 ήταν μεν πολύ τιμητική αλλά είπα «δεν ταιριάζω σε αυτό»! Θα ήμουν λίγο άκαιρος και ασυνεπής. Θα το έκανα μόνο και μόνο για να έχω δουλειά και για να συνεργαστώ με τη Φαίη. Αλλά από τη στιγμή που ήρθε η πρόταση του Alpha, που εγώ τη θεωρώ για μένα καλύτερη, δεν είχα λόγο να μην το κάνω.

[dfp_ads id=236982]

Δεν ήταν καθόλου μεθοδευμένη η αποχώρηση.

Έκλεισα και υπέγραψα με τον Alpha αφότου τελείωσα με τον ΑΝΤ1. Τους ενημέρωσα ότι δεν με ενδιαφέρει να κάνω το πρωινό και τους ευχαρίστησα για την τιμή που μου έκαναν, λέγοντας ότι θα προχωρήσω με τον Alpha. Αυτό έγινε…

Η Κατερίνα με το Epsilon είχε κλείσει νωρίτερα από ό,τι εμείς…

Αλλά μετά από όλη την κόμπλα που δημιουργήθηκε με τη Μαρία και την Κατερίνα δεν θα μπορούσε να πετύχει, θα ήταν λάθος. Γιατί το ιδιαίτερο του «Δέστε τους» ήταν η παρέα όχι η θεματολογία.

Δεν ξέρω τι ζόρι τραβάει ο Δήμος Βερύκιος

Ήταν σαν να είπε η Τσιμτσιλή, η Ελένη ότι η πόρτα είναι κλειστή για μένα στον Alpha, ήταν δηλαδή σαν να το είπε ένας παρουσιαστής ενώ εγώ μιλούσα με διευθυντή. Δεν υποτιμώ, βέβαια. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι σε κανένα ραντεβού που είχα με τον Alpha δεν ήταν παρών ο Βερύκιος.