Ο Μελέτης Ηλίας απαντά σε όσους είπαν ότι ήταν το τρίτο πρόσωπο σε Τσιμιτσέλη – Λασκαράκη

Μελέτης Ηλίας

"Την περίοδο των γυρισμάτων δεν ήταν στα καλά τους. Διατηρούσα καλή σχέση πρωτίστως με τη Βάσω, αλλά και τον Γιάννη τον εκτιμώ και τον αγαπώ. Είναι λεπτή η θέση όταν ξέρεις και τους δύο".

Τα τελευταία 4 χρόνια ο Μελέτης Ηλίας συμπρωταγωνιστεί με τη Βάσω Λασκαράκη στη σειρά Το Σόι Σου-μάλιστα υποδύονται το ζευγάρι. Έχουν γίνει πολύ φίλοι και η Βάσω έγινε νονά του 3χρονου γιου του. Ο ίδιος μιλάει στο People και τη Γωγώ Θωμά…

Πώς χτίστηκε η προσωπική σχέση σας με τη Βάσω; Είναι μια πολύ σοβαρή κοπέλα, αυστηρή στην κρίση της και επαγγελματίας. Δεν σου δίνει το περιθώριο να εισχωρήσεις στο τι συμβαίνει μέσα της. Έχει μια φοβερή ποιότητα και τη θεωρώ πολύ ταλαντούχα. Αυτό μου δημιούργησε στην αρχή μια περιέργεια και στη συνέχεια την αγάπησα. Ήθελα με έναν τρόπο η σχέση μας να επισφραγιστεί. Με το μικρό μας, τον οποίο βάφτισε, είναι πολύ καλή και δοτική. Αν σε βάλει μέσα στον κλειστό κύκλο που έχει μέσα στο μυαλό της, τότε είσαι δικός της άνθρωπος.

[dfp_ads id=236982]

Σε συμβουλεύει για τα προσωπικά σου; Η Βάσω μού σύστησε τη ψυχοθεραπεύτρια. Έχουμε την ίδια. Την εμπιστεύομαι.

Φοβήθηκες μήπως παρεξηγηθεί από τα Μέσα η τόσο καλή σας σχέση μετά το διαζύγιό της; Δεν μου πέρασε από το μυαλό. Η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν αναφορές από πιτσιρίκια κυρίως στο Instagram που έλεγαν «ξέρουμε γιατί χώρισε η Βάσω με τον Γιάννη. Επειδή τα έχει κρυφά με τον Μελέτη». Υπήρχαν αυτά, αλλά εμείς γελούσαμε. Μέσω της Βάσως δημιούργησα καλή σχέση και με τον Γιάννη (σ.σ. Τσιμιτσέλη), με τον οποίο στη συνέχεια συνεργαστήκαμε στο Bachelor 2. Την περίοδο των γυρισμάτων δεν ήταν στα καλά τους. Διατηρούσα καλή σχέση πρωτίστως με τη Βάσω, αλλά και τον Γιάννη τον εκτιμώ και τον αγαπώ. Είναι λεπτή η θέση όταν ξέρεις και τους δύο. Προσπαθείς να κρατήσεις μια ισορροπία. Με τον Γιάννη συνεχίζω να έχω καλές σχέσεις. Τώρα θα γίνει και το Bachelor 3. Έχουμε πει ότι θέλουμε να συνεργαστούμε και στο θέατρο.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί σήμερα, μαζί με το Πρώτο Θέμα.