Ο Λευτέρης Χατζηϊωάννου «καρφώνει» την Αποστολία Ζώη! «Όταν ήρθε η κάμερα…»

Λευτέρης Χατζηϊωάννου

«Υπήρχε αυτή η τάση πιο πολύ από εκείνη και δεν έχω καταλάβει ακόμη το γιατί.»

Ο Λευτέρης Χατζηϊωάννου αποχώρησε από το Nomads πριν λίγο καιρό, έπειτα από ένα σοβαρό τραυματισμό που είχε στο πόδι του. Σε συνέντευξη του στο MYtv και στη Μάρα Σαρρή, ο πρώην διαγωνιζόμενος του ριάλιτι επιβίωσης «καρφώνει» την Αποστολία Ζώη…

Υπήρξε διαφορά στη συμπεριφορά των υπολοίπων παικτών από τότε που ξεκίνησες να κάνεις παρέα με τον Νίκο και τον Γιώργο; Η συμπεριφορά τους μέχρι ένα σημείο μπορώ να σου πω ότι δεν άλλαξε και πολύ. Όμως συνεχίζοντας στο παιχνίδι και βλέποντας ότι κάνω πιο πολύ παρέα με τον Νίκο και τον Γιώργο, ίσως σε κάποια πράγματα να άλλαξαν απέναντι μου. Όπως στο περιστατικό με την Αποστολία, που ήθελε να φύγω και να πάω στην ομάδα των Ωκεανών. Υπήρχε αυτή η τάση πιο πολύ από εκείνη και δεν έχω καταλάβει ακόμη το γιατί.

[dfp_ads id=236982]

Εσύ δεν ήθελες να το συζητήσεις μαζί της και να μάθεις το λόγο; Αυτό το περιστατικό τελείωσε εκεί και δεν ήθελα να δώσω συνέχεια. Έπειτα από αυτό μας ζητήθηκε να πάμε να κάνουμε μια εργασία σε ένα χωριό. Εγώ τότε είχα τραυματισμένο πόδι, που ήταν και ο λόγος που με έστειλε έξω από το παιχνίδι και δεν μπόρεσα να πάω. Σε ένα από τα επεισόδια η Αποστολία είπε ότι αυτό το πράγμα δεν ήταν και πολύ αντρικό εκ μέρους μου και του Αναδιώτη. Αυτό με στενοχώρησε γιατί δεν είναι ωραίο να κρίνεις έναν άνθρωπο, τις αξίες του και τον ανδρισμό του, από την άρνηση του να δουλέψει λόγω τραυματισμού.
Υπάρχουν παίκτες που όταν κλείνουν οι κάμερες έχουν διαφορετική συμπεριφορά; Πιστεύω ότι πλέον στα επεισόδια που βλέπουμε τώρα, που είναι προς το τέλος, η συμπεριφορά των παικτών είναι ατή που φαίνεται μπροστά στις κάμερες. Πιστεύω ότι οι προσωπικότητες τους είναι αυτές που βλέπουμε πλέον, και θα γίνουν ακόμα πιο έντονες…

Υπήρχε κάποιος παίκτες που ήταν για παράδειγμα πιο ευγενικός μπροστά στην κάμερα; Αυτό ίσως να έγινε που λες. Όταν άναβαν οι κάμερες, να ήθελαν να δείχνουν μια πολύ ωραία εικόνα προς τα έξω και μεταξύ τους και μετά να έφευγε αυτή η λάμψη που ήθελαν να εμφανίζουν.

Μπορείς να μου πεις ποιοι το έκαναν αυτό; Κοίτα, να σου πω την αλήθεια η μόνη που το έκανε αυτό σε πιο έντονο βαθμό ήταν η Ζώη. Το ότι μου πρότεινε να αλλάξω ομάδα ήταν ένα αρνητικό για εκείνη. Έπειτα από λίγο όταν ήρθε η κάμερα, με πλησίασε και με ρώτησε αν είμαι καλά, αν θέλω φαγητό, μου είπε να κάνουμε μαζί καταδύσεις… Όταν με έναν άνθρωπο θέλεις να κάνεις παρέα, δεν τον στέλνεις στην άλλη ομάδα.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Nomads!