Ο Γιώργος Σατσίδης σε κορυφαίο Αμερικανικό περιοδικό!

Γιώργος Σατσίδης

Τι εξομολογήθηκε ο Έλληνας Μr Hollywood στο Angeleno Magazine;

Στο αφιέρωμα «Modern Men of L.A.» συμπεριλήφθηκε ο Έλληνας δημοσιογράφος/παρουσιαστής ανάμεσα σε καταξιωμένους άντρες της βιομηχανίας του θεάματος. Ο Γιώργος Σατσίδης που μεταδίδει πλέον από τις Ηνωμένες Πολιτείες – κυρίως από την Δυτική Ακτή- την εκπομπή του «Buzz» στην Cosmote TV, έχει ξεχωρίσει στην Πόλη των Αγγέλων για την δυναμική του δράση στον τομέα της entertainment δημοσιογραφίας καθώς αποσπάσματα από τις συνεντεύξεις του έχουν αναμεταδοθεί από δίκτυα όπως το NBC, E!Entertainment & TMZ.

[dfp_ads id=236982]

Στην συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος στο τοπ λάιφσταιλ περιοδικό Angeleno μιλάει για την καθημερινότητά του στο Λος Άντζελες – μια πόλη στην οποία έτσι κι αλλιώς περνούσε πάντοτε πολύ χρόνο. » Κάνω καθημερινά τζόκινγκ το πρωί, λέει ο Γιώργος, καλύπτω διάφορα events & συνεντεύξεις στην πόλη και πάντα κλέβω λίγο χρόνο αργά το βράδυ για προπόνηση στο γυμναστήριο Equinox του Γουέστ Χόλιγουντ».

Όσο για το πώς περιγράφει ο ίδιος τον εαυτό του σε άψογα American-English? «Είμαι go-getter!», λέει χαρακτηριστικά, παίρνει δηλαδή πάντα αυτό που θέλει! Αν κρίνουμε από τις αποκλειστικότητες με αστέρια του Χόλιγουντ…Thats true, George!