Ο Γιώργος Καπουτζίδης εξομολογείται: «Η ξαφνική αναγνωρισιμότητα μου δημιούργησε φοβία»

Γιώργος Καπουτζίδης

Η τηλεοπτική επιτυχία της σειράς «Στο Παρά Πέντε» και η «Εθνική Ελλάδος».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλά στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα και μεταξύ άλλων μιλά για τις τηλεοπτικές του επιτυχίες…

Η επιτυχία του σίριαλ «Στο Παρά Πέντε» μεταφράζεται σε υψηλότατα ποσοστά τηλεθέασης, ενώ παράλληλα εκτινάσσει τη δημοτικότητα των  πρωταγωνιστών.

«Η συγκεκριμένη δουλειά μας άλλαξε τη ζωή. Ο καθένας από εμάς το χειρίστηκε με το δικό του τρόπο. Η ξαφνική αναγνωρισιμότητα μου δημιούργησε φοβία. Ξεκίνησα να είμαι προσεκτικός στη διασκέδαση μου, ακόμα και στον τρόπο που φλερτάρω. Νομίζω πως εκείνη ακριβώς την περίοδο λειτουργούσα με βάση τη λογική και όχι το συναίσθημα. Οι αντιδράσεις μου ήταν φιλτραρισμένες και ομολογώ πως ήμουν λιγότερο αυθόρμητος. Πλέον, αισθάνομαι πως τα έχω φέρει τούμπα. Λειτουργώ με το συναίσθημα και δεν σου κρύβω πως το ευχαριστιέμαι κιόλας».

Δεδομένου πως πολλές φορές αυτή η ξαφνική προβολή «μαγεύει» τους πρωταγωνιστές, υπήρχε κάποια στιγμή που καβάλησε το καλάμι.

[dfp_ads id=236982]

«Όχι, καθώς ήμουν ήδη 33 ετών, οπότε το διαχειρίστηκα με ωριμότητα».

Έπειτα από δεκατέσσερα χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας, έχει συνεργαστεί με πολλούς ηθοποιούς. Κάνοντας τον προσωπικό του επαγγελματικό απολογισμό, υπάρχουν πράγματα που έκανε και για τα οποία μετάνιωσε;

«Στην τηλεόραση θεωρώ πως έκανα ωραίες δουλειές, με κύριο γνώμονα το σεβασμό στον τηλεθεατή, αλλά και στους συνεργάτες μου. Εκτός από τις Σαββατογεννημένες και το Παρα Πέντε, η Εθνική Ελλάδος ήταν ένα σίριαλ – σταθμός στην καριέρα μου. Είναι η πιο θαρραλέα σειρά που βγήκε στην ελληνική τηλεόραση και αισθάνομαι πως είναι η δουλειά που με καθοδηγεί για το πως θέλω να είμαι και ως άνθρωπος και ως δημιουργός. Όσον αφορά την παρουσίαση, αν έκανα σήμερα το Just The 2 of Us θα το παρουσίαζα με διαφορετικό τρόπο. Θα ήμουν περισσότερο ελεύθερος στο να πω αυτό που θέλω και δεν θα φοβόμουν να σπάσω τα αυγά».