«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παρεξηγήθηκε και από εμάς και από την αντίπαλη ομάδα»

Γιώργος Αγγελόπουλος

"Είδα έναν χαρακτήρα που μου άρεσε. Είναι συμπονετικός. Αν έχεις κάποιο πρόβλημα, ο Ντάνος σε νοιάζεται".

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος παραδέχεται στο Πρώτο Θέμα και τη Γεωργία Παπαδημητρίου ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος παρεξηγήθηκε και από τις δύο ομάδες του Survivor. Συγκεκριμένα, ο παίκτης των Μαχητών αναφέρει τα εξής:

«Για μένα ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μάριος Ιωαννίδης ήταν οι παίκτες που άξιζαν να πάνε στον τελικό. Γιατί να τους βγάλω από το παιχνίδι με μια ίντριγκα για να προχωρήσω εγώ; Έτσι το βλέπω. Είμαι λίγο ρομαντικός στις απόψεις. Πάντα θέλω να κερδίζω δίκαια. Δεν μου αρέσει να μου χαρίζεται η νίκη.

[dfp_ads id=236982]

Πιστεύω ότι ο Ντάνος ήταν το πρόσωπο του Survivor από την αρχή. Τι εννοώ; Ήταν ο παίκτης που ψηφίσαμε οι Μαχητές για να πάει στην αντίπαλη ομάδα. Κι εγώ τον είχα ψηφίσει τότε. Αλλά και όταν πήγε στην παραλία των Διασήμων τον έβγαζαν συνέχεια προτεινόμενο. Ίσως να έφταιξε ο υπέρμετρος εγωισμός που είχε ο Αγγελόπουλος στα αγωνίσματα. Στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής ήταν πάντοτε αρχηγός. Δεν είναι κατακριτέο αυτό, αλλά πιστεύω ότι γι’ αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα του παρεξηγήθηκε και από εμάς και από την αντίπαλη ομάδα.

Τις τελευταίες μέρες του παιχνιδιού, όμως, που γνωριστήκαμε καλύτερα, τον συμπάθησα. Είδα έναν χαρακτήρα που μου άρεσε. Είναι συμπονετικός. Αν έχεις κάποιο πρόβλημα, ο Ντάνος σε νοιάζεται».

Κωνσταντίνος Βασάλος