Η απάντηση του Γιώργου Αγγελόπουλου στους επικριτές του! «Δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν…»

Γιώργος Αγγελόπουλος

«Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση αυτό που λένε».

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, στη συνέντευξή του στο Down Town, σε όσους τον κατακρίνουν για το γεγονός ότι έκανε συνεχώς τον σταυρό του στο Survivor.

[dfp_ads id=236982]

Επικαλείσαι συχνά τον Θεό. Κατηγορήθηκες μάλιστα ότι χρησιμοποίησες την πίστη σου για παραπάνω ψήφους μέσα στο παιχνίδι.

Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση αυτό που λένε. Πάντα έκανα τον σταυρό μου. Δεν είμαι από αυτούς που πάνε κάθε Κυριακή στην εκκλησία. Η πίστη του καθενός εκδηλώνεται με διαφορετικό τρόπο. Εμένα η πίστη είναι μέσα μου. Την κουβαλάω μαζί μου. Προστάτες μου είναι ο Άγιος Γεώργιος και η Παναγία. Όλοι οι άγιοι της εκκλησίας είναι σημαντικοί. Δεν έχω να απολογηθώ για την πίστη μου σε κανέναν. Όποιος είναι ειδικός να την κρίνει, ας το κάνει. Εγώ δεν θα κάτσω να κάνω γκάλοπ απόψεων για την πίστη μου στον θεό. Όταν έκανα τον σταυρό μου μέσα στο Survivor δεν σκέφτηκα ούτε για ένα δευτερόλεπτο ότι μπορεί να υπάρχουν κάμερες.

Γιώργος Αγγελόπουλος: Του έκανε πρόταση συνεργασίας η Ελένη Μενεγάκη; Τι λέει ο ίδιος…

Οι κάμερες όμως ήταν στα πέντε μέτρα.

Κάνω τον σταυρό μου όταν ξυπνάω και όταν κοιμάμαι. Στο παιχνίδι τον έκανα και πριν τους αγώνες. Οι κάμερες φρόντιζαν να απαθανατίζουν αυτές τις συγκεκριμένες στιγμές. Ξαναλέω ότι δεν θα απολογηθώ σε κανέναν για την πίστη μου.

Γιώργος Αγγελόπουλος

Ευχαρίστησες τον θεό για τη νίκη σου;

Ευχαρίστησα πρώτα απ’ όλα τον θεό που βγήκα από το παιχνίδι υγιής και μπόρεσα να γυρίσω και να αγκαλιάσω την οικογένειά μου. Ευχαρίστησα τον θεό που μέσα από όλο αυτό δεν άλλαξα και που μου δίνονται τώρα στη ζωή περισσότερες ευκαιρίες από αυτές που περίμενα ότι θα ζήσω. Αισθάνομαι ευγνώμων.

Έχεις βιώσει κάποιο θαύμα στη ζωή σου;

Θαύμα δεν είναι ότι έπειτα από πέντε μήνες με εκτιμούν τόσες χιλιάδες άνθρωποι; Θαύμα δεν είναι ότι έγινα γνωστός όντας απλά ο εαυτός μου; Το πιο σπουδαίο γκολ σε τελικό Champions League να είχα βάλει, δεν θα ζούσα αυτό που ζω σήμερα. Και αυτό είναι κάτι ευλογημένο από τον Θεό.

Γιώργος Αγγελόπουλος