«Ο BO στο Survivor έχει γίνει πάρα πολύ ωραίος»!

Survivor

«Όχι δεν θα έβαζα συμμετοχή στο Survivor. Σκέφτομαι ας πούμε το φαγητό, που θα πλύνω τα μαλλιά μου. Εγώ κάθε δεύτερη μέρα λούζομαι, δεν μπορώ»!

H Χριστίνα Σάλτη λέει «Τα πράγματα με τ’ όνομα τους» στον Λάζο Μαντικό στους 90,6 ΑΡΤ FM  και απαντά:

Αν της αρέσει η τηλεόραση όπως έχει διαμορφωθεί τώρα:

«Γενικά είμαι άνθρωπος που έχω πολύ ενέργεια. Επομένως σκέψου δεν μπορώ να κάτσω και να δω μια ταινία ολόκληρη. Τώρα μπορώ να πω ότι έχω ηρεμήσει (γέλια) Τώρα ας πούμε βλέπω κάποιες φορές Survivor γιατί είναι και ο BO εκεί. Ξέρεις έχω κάνει δυο τραγούδια με τον BO και ξέρω και άλλα παιδιά που είναι μέσα. Το βλέπω κάποιες φορές. Δηλαδή αν είμαι σπίτι θα το ανοίξω να το δω. Έχω δει ας πούμε «Rising Star», έχω μπει λίγο «Voice»».

Αν θα έβαζε συμμετοχή σε κάποιο τηλεοπτικό show η ριάλιτι:

[dfp_ads id=236982]

«Όχι δεν θα έβαζα συμμετοχή στο Survivor. Σκέφτομαι ας πούμε το φαγητό, που θα πλύνω τα μαλλιά μου. Εγώ κάθε δεύτερη μέρα λούζομαι, δεν μπορώ! Είχα κάνει κάτι κοτσιδάκια σκέψου στα μαλλιά μου που λέγονται brakes. Τα κράτησα λίγο γιατί έπρεπε να τα λούσω τοπικά. Δεν άντεξα!

Όταν πήγε ο BO στο Survivor του λέω είσαι σίγουρος, δεν φοβάσαι τι θα αντικρίσεις εκεί;

Ο BO έχει γίνει πάρα πολύ ωραίος. Εγώ τον είχα δει σε πολύ παλιά φωτογραφία. Ήταν πάρα πολύ αδύνατος. Έτσι όπως τον βλέπετε τώρα στο Survivor. Τώρα νομίζω επειδή το βλέπω συνέχεια νομίζω τώρα που έχει αδυνατίσει ο BO έχω την εντύπωση ότι είναι πιο γρήγορος στα αγωνίσματα του Survivor. Ξέρεις τι γίνεται άλλο είναι να πάει ένας γυμναστής και άλλο ένας καλλιτέχνης που είναι όλη ημέρα στο στούντιο».