Ντύθηκε …νυφούλα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξάφνιασε τους followers της στο Instagram με τη φωτογραφία που ανέβασε, ωστόσο, φρόντισε με το σχόλιό της να διευκρινίσει τι ακριβώς συμβαίνει.

«Καλό μήνα σε όλους! Όχι δεν είπα το «Yes, I Do». Νύφη για πρώτη φορά… για έναν πολύ όμορφο και καλό σκοπό! Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου θα συμμετάσχω κι εγώ στο φιλανθρωπικό event της #WinHellas, στον σπουδαίο αγώνα που γίνεται κατά της βίας των γυναικών, στο 57 στη Γλυφάδα!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η ανάρτηση που έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη…

Καλό μήνα σε όλους! ???? Όχι δεν είπα το «Yes, I Do» ???????? Νύφη για πρώτη φορά… για έναν πολύ όμορφο και καλό σκοπό! Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου θα συμμετάσχω κι εγώ στο φιλανθρωπικό event της #WinHellas, στον σπουδαίο αγώνα που γίνεται κατά της βίας των γυναικών, στο 57 στη Γλυφάδα! ______________________________________ @celia_dragouni #WalkThisWay #OneForAllAndAllForWinHellas #WinHellas #Lanson dinner celeb cat walk live music at #FiftySevenGlyfada on the 29th of November for sponsoring and reservations call 6982220000

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evridiki Valavani Official (@evridiki_valavani) στις