Νικολέτα Ράλλη: Η αποκάλυψη για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και τη γνωριμία τους …«Έπαθα σοκ!»

Νικολέτα Ράλλη

«Έχουμε ραντεβού για να πάμε σε ένα event...»

Μια αποκάλυψη για τη γνωριμία της με την Βίκυ Χατζηβασιλείου έκανε στον αέρα του Όλα Καλά η Νικολέτα Ράλλη. Η παρουσιάστρια του Μακεδονία TV με αφορμή τη συνέντευξη της Βίκυς Χατζηβασιλείου στον Πάνο Ζόγκα και στο DownTown και την αναφορά της σε ανώτερες δυνάμεις, το μεταφυσικό και το ισχυρό της ένστικτο εξομολογήθηκε τι συνέβη όταν πρωτογνωρίστηκαν…

[dfp_ads id=236982]

«Την έχω πετύχει σε ένα εμπορικό κέντρο στην Αθήνα. Δεν την ξέρω. Έχουμε ραντεβού για να πάμε σε ένα event όμως. Και μου λέει κάτι έχεις εσύ. Και μου περιγράφει παιδιά πάρα πολύ γρήγορα, ειλικρινά σας μιλάω, τι μου έχει συμβεί την ημέρα εκείνη που με είχε στεναχωρήσει. Εγώ δεν είναι ότι το έδειχνα, δεν ήμουν και κλαμμένη. Κι έπαθα σοκ. Πραγματικά πιστεύω ότι έχει εκπληκτικό ένστικτο αυτή η γυναίκα. Δεν κοροϊδεύω. Μιλάω ειλικρινά. Μου είπε ακριβώς τι έγινε και μου είπε και τι να απομακρύνω. Δεν πρόλαβα καν να της πω τις γυναίκας τι έχει συμβεί. Είναι ένστικτο και είναι και πόσο σε νοιάζει ο συνάνθρωπος σου. Και η συγκεκριμένη γυναίκα μας έχει δείξει πόσο τη νοιάζουν οι συνάνθρωποι της» αποκάλυψε η Νικολέτα Ράλλη.

Τι έλεγε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο Down Town και στον Πάνο Ζόγκα για το μεταφυσικό;

Έχεις μετρήσει πόσες φορές έχεις βάλει τα κλάματα; Αμέτρητες μάλλον.

Μα το κάνεις ακόμα και σήμερα. Δεν έχεις σκληρύνει ύστερα από τόσες ιστορίες; Όχι κάθε φορά είναι διαφορετικό το συναίσθημα. Είναι διαφορετικές ιστορίες, άρα διαφορετικές αντιδράσεις. Και δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από το να βιώνεις τα συναισθήματα σου. Γιατί τελικά, φεύγοντας από αυτή τη ζωή, τουλάχιστον απ’ όσο ξέρουμε από ανθρώπους που «έφυγαν και ξαναγύρισαν», εκείνο που σκέφτονται τη στιγμή της μετάβασης δεν είναι ούτε πόσα απόκτησαν ούτε τι επιτυχίες είχαν. Σκέφτονταν μόνο το τι ένιωσαν, πως αισθάνθηκαν. Και στο μέτρο που αυτό μας καθορίζει ως ανθρώπους στον πλανήτη, χαίρομαι που μπορώ και δημιουργώ συναισθήματα στους ανθρώπους. Μερικές φορές μου λένε «Αχ, πάλι μας κανατε να κλάψουμε» και τους απαντώ «Δεν σας έκανα να κλάψετε, σας έκανα να νιώσετε».

Τι εννοείς με τους «ανθρώπους που έφυγαν και ξαναγύρισαν»; Πιστεύεις ότι υπάρχει κάτι παραπάνω; Υπάρχει μια ανώτερη δύναμη; Είμαι σίγουρη. Δεν μπορώ να σου πω πως το ξέρω, αλλά το γνωρίζω με βεβαιότητα. το νιώθω.

Πολύ ελπιδοφόρο κι εγώ θέλω να πιστέψω. Να το πιστέψεις. Δεν είμαστε μόνο αυτό το σώμα, είμαστε κάτι πολύ περισσότερο. Αλίμονο αν ήμασταν μόνο αυτό το σώμα. Υπάρχει κάτι πιο πάνω. Μια ανώτερη δύναμη, όπως την καταλαβαίνει ο καθένας. Είτε Θεός είτε οτιδήποτε το ονομάζει κάποιος. Όλη μας η δουλειά σε αυτή τη ζωή είναι να εξελιχτούμε, ζωή με τη ζωή και φορά με τη φορά.

Δηλαδή κουβαλάμε ένα κάρμα; Πιστεύω ότι κουβαλάμε μια αποστολή που πρέπει να εκπληρώσουμε.

Ασχολείσαι δηλαδή πολύ με το μεταφυσικό. Πολύ. Από τότε που πέθανε ο πατέρας μου, πριν τέσσερα χρόνια.Πάντα είχα διαίσθηση, ισχυρό ένστικτο, είχα μια βεβαιότητα πως από εδώ είμαστε περαστικοί και τίποτα δεν τελειώνει εδώ.Ήρθαμε στη γη για να μάθουμε κάτι.