Νέος χωρισμός στην ελληνική showbiz!

Βάσια Παναγοπούλου

«Μπορεί να έκαναν σχέδια γάμου, όμως, οι έντονες προσωπικότητές τους οδήγησαν στη διάλυση της παράφορης σχέσης τους».

Χωριστούς δρόμους τράβηξαν η Βάσια Παναγοπούλου και ο Θοδωρής Αναγνωστάκης. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real και του Βασίλη Μπουζιώτη, ο χωρισμός είναι οριστικός και όπως τονίζεται χαρακτηριστικά “μπορεί να έκαναν σχέδια γάμου, όμως, οι έντονες προσωπικότητές τους οδήγησαν στη διάλυση της παράφορης σχέσης τους”.

[dfp_ads id=236982]

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα: «Ήταν πολύ ερωτευμένοι, περνούσαν υπέροχα μαζί, είτε στην Αθήνα είτε στις μικρές αποδράσεις που πραγματοποιούσαν κατά καιρούς εντός και εκτός Ελλάδας, και σχεδίαζαν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης. Μέχρι που ξεκίνησαν οι πρώτες κρίσεις και συνειδητοποίησαν ότι οι έντονες προσωπικότητες που διαθέτουν οι δύο δεν θα βοηθούσαν σε μια κοινή γραμμή πλεύσης. Πριν από τον χωρισμό, που οριστικοποιήθηκε προ ολίγων ημερών, υπήρξαν δύο-τρεις περίοδοι που είχαν απομακρυνθεί. Δεν αργούσαν, όμως, να τα ξαναβρούν.

Μήπως πρόκειται και αυτή τη φορά για ένα ακόμα “επεισόδιο” στην πολυτάραχη σχέση τους; “Όχι”, απαντούν καλά ενημερωμένες πηγές. Και οι δύο πλευρές φέρονται αποφασισμένες και σίγουρες ότι το γυαλί έχει ραγίσει για τα καλά».