Νένα Χρονοπούλου: «Θέλω πριν κλείσω τα μάτια μου να γίνει καλά το παιδί μου»

Νένα Χρονοπούλου

«Εάν μου ζητούσαν 1.000.000 ευρώ με την υπόσχεση πως το μοναχοπαίδι μου θα γίνει καλά το επόμενο 24ωρο...»

Η Νένα Χρονοπούλου ραγίζει καρδιές με την εξομολόγησή της για τον 11χρονο γιο της, στην εφημερίδα Espresso και τη Δήμητρα Δάρδα. Ο Χρήστος ήρθε στη ζωή ενώ ήταν μόλις 25 εβδομάδων και τεσσάρων ημερών. Ζύγιζε μόνο 850 γραμμάρια και ήταν 31 εκατοστά.

[dfp_ads id=236982]

Η συγγραφέας μεγαλώνει ένα παιδί με ιδιαίτερες ικανότητες. Τρέχει σε όποιον ειδικό ή επαγγελματία ανακοινώνει πως εφαρμόζει καινοτόμες ιατρικές μεθόδους, με την ελπίδα να κάνει τον 11χρονο Χρήστο φυσιολογικό. «Εάν μου ζητούσαν 1.000.000 ευρώ με την υπόσχεση πως το μοναχοπαίδι μου θα γίνει καλά το επόμενο 24ωρο, θα έβρισκα αυτό το τεράστιο ποσό, γιατί τα θαύματα κοστίζουν ακριβά σε εμάς τους ειδικούς γονείς» αποκαλύπτει η σύζυγος του Τάσου Μητρόπουλου.

Ο Χρήστος Μαυράκης μεγάλωσε με πολλή αγάπη, στοργή και τρυφερότητα, και σήμερα είναι ένα εντεκάχρονο παιδί που μπορεί να συνεννοηθεί πολύ καλά με τους άλλους, δεν μιλάει εντελώς καλά και πηγαίνει σε ένα σχολείο για παιδιά ΑμεΑ. Πλέον τρέχει, γελάει, φωνάζει, παίζει, σκαρφαλώνει και είναι δεινός κολυμβητής, ένα «δελφινάκι», όπως τον φωνάζει η μαμά του.

«Αυτό που σκέφτομαι είναι πως πριν κλείσω τα μάτια μου δεν θέλω να υπάρχει το πρόβλημα στη ζωή του πιο αγαπημένου μου ανθρώπου, του παιδιού μου. Θα το νικήσουν η αγάπη μου, η θέλησή μου και ο μικρός μου ήρωας» εξομολογείται η Νένα Χρονοπούλου.