«Μπήκα στην διαδικασία να κάνω ένα παιδί, αλλά είχα μια αποβολή»

Κάτια Νικολαΐδου

«Έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο και το έμαθα εντελώς τυχαία...»

Η Κάτια Νικολαΐδου μιλώντας στον Κεν Αλεξανδράτο και στο Celebrity Life Game εξομολογείται αν μπήκε ποτέ στη διαδικασία να αποκτήσει ένα παιδί…

Θα ρίσκαρες την καριέρα σου για έναν μεγάλο έρωτα; «Ναι θα ρίσκαρα. Σίγουρα ρισκάρεις για έναν μεγάλο έρωτα . Μεγαλώνοντας βέβαια βάζεις στην μέση και την λογική θα πρέπει να είναι κάτι πολύ δυνατό για να ρισκάρω τα πάντα για έναν μεγάλο έρωτα αλλά, αν είναι να έρθει ο μοναδικός, τότε, ναι, αξίζει.»

Έχεις ερωτευθεί αρκετές φορές στην ζωή σου; «Έχω ερωτευθεί μια φορά σε νεαρή ηλικία . Ήταν κεραυνοβόλος και ολοκληρωμένος έρωτας και νιώθω πολύ τυχερή που το έχω ζήσει.»

[dfp_ads id=236982]

Έχεις υπάρξει το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση; «Έχω υπάρξει και το έμαθα εντελώς τυχαία γνωρίζοντας την κοπέλα του με την οποία δεν γνωριζόμασταν. Το έμαθα τόσο ξαφνικά που έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου.»

Μπήκες ποτέ στην διαδικασία να κάνεις ή να υιοθετήσεις ένα παιδί; «Μπήκα στην διαδικασία να κάνω ένα παιδί αλλά είχα μια αποβολή. Μετά έτυχε το θέμα υγείας μου και το άφησα. Προσπάθησα να υιοθετήσω, αλλά στην Ελλάδα δεν δέχονται μονογονεϊκές οικογένειες, μου έκλεισαν πάρα πολλές πόρτες. Δεν είμαι από τις γυναίκες που δεν νιώθει ολοκληρωμένη επειδή δεν έχω κάνει ένα παιδί. Έχω την ανιψιά μου, την Σοφία μου, που μου έχει καλύψει όλο αυτό το μητρικό κενό. Την αγαπώ σαν παιδί μου μεγαλώνει και μεγαλώνω μαζί της.»

Πως ήταν τα παιδικά σου χρόνια; Ποια η σχέση με του γονείς σου; «Μέχρι τα 18 ήμουν το κορίτσι του μπαμπά ήμουν πολύ κολλημένη με τον πατέρα μου . Την μαμά μου ούτε να την δω . Την ζήλευα θανάσιμα, δεν μπορείς να φανταστείς! Της έλεγα “τι είναι αυτά που φοράς;”, “φοράς σορτσάκια, φοράς μίνι και είσαι γριά” (γελάει). Μετά τα 18 έγινα τόσο μαμάκιας! Τους γονείς μου τους αγαπώ πάρα πολύ έχω πάρα πολύ καλή σχέση μαζί τους.»

nikolaidou

Οι γονείς σου ήταν υπέρ στο να ασχοληθείς με την υποκριτική ή είχαν άλλα όνειρα για εσένα; «Ο πατέρας μου τον πρώτο χρόνο που έφυγα στην Αμερική για σπουδές δεν μου μίλαγε καν. Περίμενε πως θα γυρίσω . Σπούδαζα νομική, ήμουν πολύ καλή μαθήτρια, είχα περάσει στο Πάντειο πανεπιστήμιο και περίμεναν όλοι πως θα ακολουθήσω αυτό, αλλά με κέρδισε η υποκριτική. Ο πατέρας μου, που ήταν ο πιο αρνητικός στο να γίνω ηθοποιός, σήμερα είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής μου ακόμα και στα πιο δύσκολα πράγματα που έχω κάνει μου είπε “μπράβο παιδί μου είμαι υπερήφανος για σένα . Δεν το περίμενα ποτέ να σου πω την αλήθεια.»

Τι όνειρα κάνεις για το μέλλον; «Παλαιότερα έκανα πολλά όνειρα και είχε πολλές φιλοδοξίες. Τώρα τα όνειρα μου πλέον αφορούν το άμεσο μέλλον . Το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα είναι να έχω μια όμορφη καθημερινή ζωή, να υπάρχω και να είμαι απαραίτητη στην δουλειά μου γιατί λατρεύω την δουλειά μου , είναι πολύ σημαντικός παράγοντας στο να είμαι καλά και να είναι καλά οι άνθρωποι που αγαπάω. Θα είμαι πολύ ευτυχισμένη αν μου συμβαίνουν αυτά.»