«Μπήκα πρώτη στο μπάνιο και εκείνος ακολούθησε…»

Αποκαλύψεις τις celebrity για τη σεξουαλική της ζωή! «Ένας μαρμάρινος πάγκος είναι σέξι, συναρπαστικός και...παγωμένος».

Η Khloe Kardashian έχει ανοίξει το κουτί με τα πονηρά της μυστικά!Σε μία καινούρια ανάρτηση της στο website της, η 31χρονη τηλεπερσόνα γίνεται απελπιστικά ειλικρινής σχετικά με την σεξουαλική της ζωή, βαθμολογώντας τα τρία πιο “παράξενα” μέρη όπου βρέθηκε να κάνει πικάντικα πράγματα.

Ένα από τα αγαπημένα της σημεία είναι στην κουζίνα του σπιτιού της αποκάλυψε η Kloe «Είσαι σπίτι, οπότε είσαι άνετα, αλλά είναι λίγο διαφορετικό από το συνηθισμένο. Ένας μαρμάρινος πάγκος είναι σέξι, συναρπαστικός και…παγωμένος» λέει η σταρ και συνεχίζει με κάτι λιγότερο άνετο και περισσότερο αντισυμβατικό… Αφού οι δυο τους βρίσκονταν σε ένα αυτοκίνητο εκείνη πίσω και εκείνος μπροστά… περισσότερα μη ρωτάτε. Όσον αφορά στον στοματικό έρωτα σε αυτοκίνητο, δεν είναι ένθερμη υποστηρικτής του γιατί δεν είναι και πολύ διασκεδαστικό για εκείνη.
Για το τέλος κρατά το αγαπημένο της μέρος. «Το να το κάνεις σε ιδιωτικό αεροπλάνο είναι υπέροχο. Ιδιαιτέρως όταν βρίσκονται και άλλοι επιβάτες σε αυτό. Όλα παίζουν ρόλο στο αποτέλεσμα. Μπήκα πρώτη στο μπάνιο και εκείνος ακολούθησε, οπότε δεν έμεινε και τόσο μυστικό. Όλοι προφανώς ήξεραν τι συμβαίνει και όταν βγήκα έξω με ρωτούσαν αν πέρασα καλά».