«Μόνο ο Λευτέρης Πανταζής με βοήθησε οικονομικά! Κανένας άλλος…»

Λευτέρης Πανταζής

«Ο Λευτέρης δεν με «πούλαγε» προς τα έξω. Βγάζαμε φυσικά και φωτογραφίες για τη δουλειά μας».

Συνέντευξη στην εφημερίδα Freddo και τον Νίκο Νικόλιζα παραχώρησε η Καίτη Φίνου που μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Λευτέρη Πανταζή.

Καίτη Φίνου

Από τότε που μαθεύτηκε η είδηση ότι μένεις στο “Σπίτι του Ηθοποιού”, υπήρξαν πρώην σου που σε βοήθησαν οικονομικά ή ψυχολογικά;

Κανένας, πλην του Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος όποτε του έχω ζητήσει βοήθεια είναι πάντα δίπλα μου. Δοξάζω το θεό που βρίσκομαι σε αυτό το σπίτι. Δεν θα μπορούσα να ζω με τόσο λίγα χρήματα από το θέατρο.

Επειδή ήσουν όμορφη, σε έβλεπαν σαν ένα «κομμάτι κρέας»;

Ο Στάθης δεν ξέρω σαν τι με έβλεπε. Οι άλλοι σαν την Καίτη Φίνου… Ίσως. Ωστόσο, η πιο ήρεμη περίοδος της ζωής μου ήταν με τον Λευτέρη Πανταζή. Ο Λευτέρης δεν με «πούλαγε» προς τα έξω. Βγάζαμε φυσικά και φωτογραφίες για τη δουλειά μας, όμως αργότερα άρχισα να βλέπω καθαρά όλα τα πράγματα. Σκέψου ότι με όλους τους συντρόφους μου δεν κοιμόμουν ποτέ στο ίδιο κρεβάτι. Κοιμόμουν στον καναπέ. Πίστευα ότι όλες αυτές οι αγκαλιές ήταν κάτι που δεν το ένιωθαν μαζί μου. Δεν είχαν φτάσει ποτέ στο τρυφερό κομμάτι της Καίτης. Και επειδή το ήξερα, με θυμάμαι πάντα να κοιμάμαι στους καναπέδες.