«Μόνο ο… ελληνικός στρατός δεν με περίμενε έξω από το στούντιο! Με πλησίαζαν όλες οι ηλικίες…»

Μαντώ Γαστεράτου

«Όχι δεν έτυχε ποτέ να δεχθώ ευθέως σεξουαλική παρενόχληση, αν και κάποιες φορές…».

Η Άννα Μαρία Λογοθέτη, σε συνέντευξή της στο περιοδικό You και την Τζώρτζια Συρίχα, μίλησε για το “Baywatch”, αλλά και για το σουξέ που είχε.

Άννα Μαρία Λογοθέτη

Σε ενόχλησε που έλεγαν η «κοπέλα με το μεγάλο στήθος» ή σε αποκαλούσαν «Ελληνίδα Σαμάνθα Φοξ»; Σκέφτηκες ποτέ «με κοιτάνε στο στήθος»;

Με έλεγαν και Πάμελα Άντερσον. Όχι, δεν είχα υπαρξιακά θέματα και δεν με ενόχλησε τίποτα. Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου αυτό όπως το λες γιατί με πλησίαζαν όλες οι ηλικίες, από παιδιά μέχρι γιαγιάδες, όχι μόνο άντρες, δεν με περίμενε έξω από το στούντιο μόνο ο… ελληνικός στρατός.

Σκέφτηκες ποτέ να κόψεις το στήθος σου;

Όχι βέβαια, ούτε καν…

Σου είπαν να παίξεις και στο Baywatch, σωστά;

Ναι… Με φώναξαν τότε ο Τρύφωνας Σαμαράς και ο Γιάννης Καζανίδης, επειδή συνεργαζόμουν μαζί τους, για να τους κάνω τη μεταφράστρια σε κάποιους προσκεκλημένους από το Baywatch. Ο παραγωγός της σειράς μου ζήτησε να με εντάξει στην ομάδα. Αρνήθηκα… Δεν υπήρχε περίπτωση να πήγαινα σε μια ξένη χώρα, άγνωστη μεταξύ αγνώστων, φοβήθηκα, η πρώτη μου σκέψη ήταν τρόμος. Ήξερα ότι θα βρω στον δρόμο μου λακκούβες. Μπορεί να είχα μια έξαλλη εμφάνιση, πάντα, όμως, ήμουν μετρημένο παιδί. Η μητέρα μου φαντάσου ότι με συνόδευε παντού μέχρι τη μέρα που σταμάτησα.

Δέχτηκες ποτέ σεξουαλική παρενόχληση ή σου έταξε κάποιος κάτι εάν του “καθόσουνα”;

Όχι δεν έτυχε ποτέ ευθέως, αν και κάποιες φορές είχα αφουγκραστεί έντονα αυτή την ενέργεια να κυκλοφορεί.