ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ: Πώς θα είναι ο Απρίλιος;

Τι λέει το ζώδιό σου;

Ένας δύσκολος μήνας ξεκινά με δύο δύσκολες εκλήψεις να «απειλούν» την ηρεμία μας. Τι προβλέπει το ζώδιό σου και ο ωροσκόπος σου για αυτόν το μήνα; Τι πρέπει να προσέξεις; Ποιος τομέας θα σε απασχολήσει;

ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ…

ΚΡΙΟΣ
Ο Απρίλιος θα είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας για εσένα σε όλα τα επίπεδα και ιδιαίτερα στα συναισθηματικά σου, μιας και θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να βελτιώσεις την προσωπική και συναισθηματική σου ζωή. Η γοητεία σου θα είναι αυξημένη, γεγονός που θα πολλαπλασιάσει τις κατακτήσεις σου και θα σε κάνει ακαταμάχητη. Με τον Ήλιο στο ζώδιό σου μέχρι τις 20 και τον Ερμή από τις 7 μέχρι τις 23, αν είσαι μόνη σου θα βρεθείς σε προνομιακή θέση, αφού οι γνωριμίες που θα κάνεις θα περιέχουν το άρωμα του έρωτα. Έκφρασε τα συναισθήματά σου, κάνε τον έρωτα προτεραιότητά σου και τόλμησε να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Μια νέα γνωριμία θα έχει προδιαγραφές να εξελιχθεί σε έναν καλό, μακροχρόνιο δεσμό για κάποιες από εσάς, ενώ για κάποιες άλλες, μία φιλική σχέση θα πάρει πιο συναισθηματική μορφή.

Αισθηματικές
Ο Απρίλιος είναι ιδανικός για εσένα προκειμένου να αυξήσεις τις κοινωνικές σου γνωριμίες, να ασχοληθείς με ομαδικές δραστηριότητες, να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα και να βγεις με φίλους. Αν είσαι παντρεμένη ή διατηρείς μια μακροχρόνια σχέση, θα δώσεις νέα πνοή στο δεσμό σου και θα κάνεις τα πάντα για να ανάψει η φλόγα της αναγέννησης στον έρωτά σου. Η συντροφικότητα, η φιλική διάθεση και η κατανόηση θα είναι τα στοιχεία που θα σε ελκύουν, αλλά και που θα προσφέρεις μέσα σε μία σχέση. Η Έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου, στις 29, θα σε κάνει να φέρεσαι πιο ζεστά στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Προσπάθησε να αφήσεις ελεύθερο χρόνο, τόσο για να καλύψεις τις προσωπικές σου ανάγκες, όσο και για να εξασφαλίσεις περισσότερες ώρες για να κοιμηθείς και να ξεκουραστείς. Αποφάσισε να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και σε χαλαρώνουν ή ακόμα να κάνεις μία μικρή απόδραση με τον σύντροφό σου για να αλλάξεις παραστάσεις και να φορτώσεις τις μπαταρίες σου.

Επαγγελματικές
Αυτό τον μήνα οι γνωριμίες που θα κάνεις θα παίξουν ουσιαστικό ρόλο στην εξέλιξη της δουλειάς σου. Καλό θα είναι λοιπόν, να κρατήσεις διπλωματική στάση και να επιδείξεις μετριοπάθεια, αν και λίγο δύσκολο για σένα. Ο Ήλιος μέχρι τις 20 στο ζώδιό σου, θα σε βοηθήσει να βρεις έξυπνες λύσεις σε απρόοπτα ζητήματα που θα εμφανιστούν. Εν τω μεταξύ, η παράλληλη ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου Άρη στο ζώδιο του Ζυγού, επιφέρει αλλαγές που είναι αναπόφευκτες, ενώ εσύ παραμένεις θεατής. Υπάρχει βεβαίως η τάση για νέα ξεκινήματα, όμως προσοχή, αν γίνουν υπό την επήρεια ενθουσιασμού και της ονειροπόλας διάθεσής σου, δεν θα έχουν παρά τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείς. Πρέπει πάντως να έχεις καθαρό μυαλό και σταθερότητα, ώστε να μπορέσεις να αξιοποιήσεις τις τυχόν ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Ο οικονομικός σου τομέας θέλει ιδιαίτερη προσοχή, αφού θα υπάρξουν πολλές προσφορές και ακόμη περισσότερα δέλεαρ!

ΤΑΥΡΟΣ
Έχεις ανάγκη από σωματική και πνευματική ανανέωση για αυτό καλό θα είναι τον Απρίλιο να ασχοληθείς λίγο με τη φροντίδα του εαυτού σου, να αρχίσεις μία πιο υγιεινή διατροφή ή να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα γυμναστικής. Αφιέρωσε λίγο από τον ελεύθερο σου χρόνο στο να βγεις έξω με την παρέα σου για να ψυχαγωγηθείς, ώστε να μπορέσεις να ξεφύγεις έστω και για λίγο από το άγχος, το στρες και τη ρουτίνα της καθημερινότητας που σε έχει απορροφήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, με τον Ήλιο στο ζώδιό σου από τις 20 και μετά και με τον Ερμή να σε επισκέπτεται στις 23, ευνοούνται οι δημόσιες σχέσεις σου για αυτό μην χάσεις τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Αντίθετα, δημιούργησε τις κατάλληλες συγκυρίες ώστε να διευρύνεις τον κοινωνικό σου περίγυρο.

Αισθηματικές
Αυξημένη θα είναι η αυτοπεποίθησή σου τον Απρίλιο σε σύγκριση με άλλες εποχές και θα αισθάνεσαι ότι μπορείς πλέον μόνη σου να διευθετήσεις αισθηματικές υποθέσεις που σε απασχολούν για να τις εξελίξεις με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό θα αποδειχθεί στη πορεία ότι είναι το καλύτερο, γιατί αν ανακατέψεις τρίτους δεν θα έχεις το αποτέλεσμα που προσδοκάς. Ενίσχυσε την υπομονή σου, ιδιαίτερα στις 15 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού και θα δημιουργήσει εντάσεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον, καθώς οι δικοί σου άνθρωποι θα σου τονίσουν τις παραλήψεις σου. Από τις 20 και μετά, που ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιό σου, θα θελήσεις να μείνεις για λίγο μόνη για να ξεκαθαρίσεις μέσα σου, ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής. Αν αναζητάς μια καινούρια συναισθηματική κατάσταση, θα σου δοθεί η ευκαιρία μέσα από προτάσεις που θα σου γίνουν από το φιλικό σου περιβάλλον για εξόδους και θα έρθεις σε επαφή με νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Επαγγελματικές
Οι εμπειρίες που θα αποκτήσεις αυτό το μήνα στον επαγγελματικό σου τομέα, θα είναι πολλές και ιδιαίτερα σημαντικές. Το πλανητικό σκηνικό σηματοδοτεί νέες ευκαιρίες και πρόοδο, αλλά και μία ένταση διαρκείας στο χώρο των πωλήσεων και των δοσοληψιών εμπορικού χαρακτήρα. Πάντως, νευραλγικό διάστημα για κάθε πρωτοβουλία είναι από τις 5 και μετά, που η κυβερνήτης σου Αφροδίτη, θα κινείται στους Ιχθείς και προοιωνίζει καθυστερήσεις, οι οποίες ωστόσο δεν πρέπει να σε ανησυχούν. Οι εναλλακτικές λύσεις και η ψυχραιμία σε στιγμές έντασης, ιδιαίτερα λόγω της στάσης κάποιων συνεργατών απέναντι σου, είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν να βγεις αλώβητη από τις διενέξεις. Επωφελήσου από τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να βελτιώσεις και τα οικονομικά σου, που όπως φαίνεται έχουν πάρει τον κάτω δρόμο.

Δείτε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια εδώ!