Μιμή Ντενίση: «Ο Γιάννης Φέρτης δεν μου έδινε διαζύγιο…»

«Κάναμε πολλά χρόνια να μιλήσουμε...»

Για τους έρωτες της ζωής της μίλησε στην Ζήνα Κουτσελίνη η Μιμή Ντενίση, τον πρώην σύζυγο της Γιάννη Φέρτη και τον θυελλώδη έρωτα με τον Αντώνη Τρίτση.

«Ο Γιάννης ήταν Πυγμαλίωνας για μένα. Η σχέση μας ήταν άνιση. Ενώ με τον Αντώνη ήταν επί ίσοις όροις. Δεν είχα τελειώσει τη σχολή όταν γνώρισα το Γιάννη. Εγώ ήμουν μαθήτρια και ο Γιάννης ήταν υπερπρωταγωνιστής. Στο κομμάτι της δουλειάς κράτησα το θεατρικό ήθος. Στη δουλειά επίσης κράτησα πολλά. Αγαπηθήκαμε πολύ με τον Γιάννη ήμασταν 10 χρόνια μαζί και πάντα τον αγαπώ και πάντα τον νοιάζομαι.

Με τον Αντώνη ήταν μία θυελλώδης σχέση, δύο ατόμων που ήταν πιο εκρηκτικά μαζί. Ήταν άλλη εποχή τότε, ο Γιάννης δεν μου έδινε διαζύγιο και δεν ήταν τότε εποχή που έβγαινε το διαζύγιο γρήγορα και ο Αντώνης ήταν υπουργός, δεν μπορούσα να τον βάλω σε αυτή τη θέση. Όταν έρχεται ένας χωρισμός τα πρώτα χρόνια υπάρχει ένα μένος. Κάναμε πολλά χρόνια να μιλήσουμε, ίσως επειδή είχαμε αγαπηθεί πολύ. Ίσως επειδή δεν περίμενε ότι θα χωρίσουμε ποτέ γιατί εγώ ήμουν η μικρή και η πιο κάτω στη σχέση.»

Δείτε στο βίντεο όσα ανέφερε για τον Αντώνη Τρίτση: