«Μετάνιωσε και μου είπε να τα σβήσω όλα! Δεν θα ήθελα να ξανακάνω συνέντευξη με τη…»

Η δημοσιογράφος αποκαλύπτει...

Η δημοσιογράφος Σοφία Τουντούρη την οποία απολαμβάνουμε τα τελευταία χρόνια στο πλευρό της Ιωάννας Λίλη στην εκπομπή «Όλα Καλά», μίλησε στην Τζώρτζια Συρίχα και στο περιοδικό YOUweekly για τα πρόσωπα που έχει γνωρίσει μέσα από τις συνεντεύξεις που κάνει, αλλά για τη νεαρή ερμηνεύτρια που δεν θα ήθελε να της κάνει ξανά συνέντευξη.

tountouri1

[dfp_ads id=236982]

Έχεις πάρει πολλές συνεντεύξεις στην εκπομπή, ποιος επώνυμος σε εξέπληξε, ποιος σε απογοήτευσε και ποιον θα έκανες φίλο σου; «Δεν περίμενα να συμπαθήσω τόσο πολύ τον Γιώργο Νταλάρα, μια μεγάλη προσωπικότητα μεν, αλλά που έχει προκαλέσει κατά καιρούς με τη στάση του. Είμαι πολύ τυχερή που τον γνώρισα καθώς και τη Δήμητρα Γαλάνη. Δεν θα σου πω ποιον έχω αντιπαθήσει, γιατί με όλους έκανα ωραίες συζητήσεις. Βέβαια είχα να αντιμετωπίσω και ανθρώπους που δεν μιλάνε τόσο εύκολα, γι’ αυτό νιώθω πολύ τυχερή και ευλογημένη που δέχτηκαν να μου μιλήσουν.»

Υπάρχει κάποιος επώνυμος που σε έφερε σε δύσκολη θέση; «Ναι, δεν θα σου πω όνομα, αλλά ήταν μια νεαρή ερμηνεύτρια με την οποία είχαμε κάνει μια πολύ ωραία συνέντευξη κατά την οποία μου μίλησε για όλα, ακόμα και για τα προσωπικά της. Τελευταία στιγμή, όμως, μετάνιωσε, για δικούς της λόγους και μου είπε να τα σβήσω όλα. Δεν την κατακρίνω, αλλά δεν θα ήθελα να ξανακάνω συνέντευξη με τη συγκεκριμένη.»