Μέμος Μπεγνής: Σε ποια τηλεοπτική σειρά πήρε τον μεγαλύτερο μισθό;

Μέμος Μπεγνής

«Ευτυχώς κατάφερα να βγάλω αρκετά χρήματα από την δουλειά του ηθοποιού. Ήμουν και τις καλές εποχές. Τα λεφτά της τηλεόρασης δεν μπορείς να τα βγάλεις από το θέατρο».

Στον ΑΡΤ 90,6 FM και τον Λάζο Μαντικό έδωσε συνέντευξη ο Μέμος Μπεγνής που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις χρηματικές απολαβές του.

[dfp_ads id=236982]

«Ευτυχώς κατάφερα να βγάλω αρκετά χρήματα από την δουλειά του ηθοποιού. Ήμουν και τις καλές εποχές. Τα λεφτά της τηλεόρασης δεν μπορείς να τα βγάλεις από το θέατρο. Όπως επίσης τα λεφτά των τραγουδιστών δεν τα βγάζουμε εμείς στην τηλεόραση. Είμαι από τους τυχερούς που πληρώθηκα και συνεχίζω να πληρώνομαι καλά ως ηθοποιός. Στα μέτρα της εποχής και ζω μια άνετη ζωή.

Μετά το «Μην μου λες αντίο» κάναμε τον «Φάρο» του Μανουσάκη με την Μαριλίτα Λαμπροπούλου. Εκεί λοιπόν πήγα στο γραφείο με πολύ έτσι αέρα και λέω θέλω τόσα και μου τα δώσανε. Δεν το περίμενα με τίποτα γιατί είπα ένα μεγάλο ποσό ώστε μετά να κατέβω στη διαπραγμάτευση και είπαν ναι και μου έκανε μεγάλη εντύπωση! Ο «Φάρος» ήταν ο μεγαλύτερος μισθός που πήρα σε κάθε επεισόδιο.

Μου έχει τύχει να μείνω απλήρωτος από γυρίσματα στην Κύπρο. Πρέπει κάποια στιγμή να τα πάρω γιατί τα πράγματα έχουν σφίξει πολύ. Δεν έπαιξε το σήριαλ ποτέ στην Κύπρο. Από το 1997 και μετά δεν χρειάστηκε να κάνω κάποια άλλη δουλειά εκτός του ηθοποιού για να ζήσω. Πριν υπήρξα αξιωματικός τρία χρόνια μισθωτός μουσικός στην πολεμική μπάντα. Μετά έκανα τον μπάρμαν, μετά έφυγα Ιταλία για να σπουδάσω και ήρθα εδώ μετά και άρχισε αυτό. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό και πιστεύω πολύ στη θετική ενέργεια!»